Кейт Міддлтон таки показала фото принца Луї в його день народження, попри паніку королівських шанувальників

24 апреля 2024

Найменший син принцеси Уельської Кейт Міддлтон принц Луї, якому 23 квітня виповнилося 6 років, отримав щорічні публічні привітання від батьків, однак дещо пізніше, ніж зазвичай, що почало турбувати шанувальників.

На сторінці принца Вільяма та Кейт Міддлтон в Instagram з'явилася світлина із щасливим беззубим Луї, який лежить на траві. "З 6-м Днем народження, принце Луї! Дякую за всі добрі побажання сьогодні", – традиційно підписали фото батьки.

Як повідомляв раніше Daily Mail, інсайдери зазначали, що Кейт Міддлтон і принц Вільям ще місяць тому мали намір оприлюднити фотографії до дня народження Луї, однак з самого ранку на їхніх сторінках не з'являлося жодного нового допису.

Раніше помічник королівської родини вказував, що подружжя "цінує любов і прихильність публіки до їх дітей і знає, що громадськість хоче бачити їх на дні народженні", але ствердного підтвердження наявності майбутнього знімку-привітання не надав.

Минулого року, батьки публікували фото принца із мамою, де на той час 5-річний хлопчик сидить у тачці, яку везе Кейт Міддлтон. На усі інші дні народження принца Луї вона створювала світлини сина власноруч, як-от 4-річний принц на пляжі Норфолку, 3-річний син на велосипеді та перші два роки його життя із щирою усмішкою.

Зокрема, у 2019 році вона розповідала, що переддень до свята засиджувалася допізна на кухні, щоб приготувати домашній торт для найменшого бунтівника.

"Мені подобається готувати торт. Це стало певною традицією, що я не сплю до півночі з неймовірною кількістю складників для торту і глазурю, я готую досить багато, але мені це подобається", – говорила принцеса в інтерв'ю для шоу "A Berry Royal Christmas".

Відомо, що раніше принцеса потрапляла у скандал через фотошоп опублікованих знімків. Кейт Міддлтон раніше розповідала, що полюбляє фотографувати та іноді експериментує із фоторедакторами.

Востаннє принца Луї бачили на Різдво у компанії усієї сім'ї, коли вони прямували до церкви із маєтку Сандрінгем.

Нагадаймо, у січні цього року принцеса перенесла операцію на черевній порожнині, а згодом оголосила про виявлення раку та початок проходження профілактичної хіміотерапії. Згодом королівський експерт припустив, з яким видом раку бореться Кейт Міддлтон. Він вважає, що це пояснює, чому вона записувала звернення сидячи.

Раніше OBOZ.UA зібрав десять найцікавіший фактів про принца Луї, які багатьом невідомі. Попри бешкетницький характер, хлопчик все ж вчиться дотримуватися правил та родинних традицій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась пожежа на території пологового будинку 5 мая 2024

У Києві сталась пожежа на території пологового будинку. Подробиці та фото Причину виникнення вогню встановлять правоохоронці

Остапчук налякав фото себе під крапельницею та розповів, що з ним сталося 5 мая 2024

39-річний шоумен Володимир Остапчук налякав шанувальників фотографіями з лікарні та розповів, що з ним сталося.

Розроблено бактерицидне покриття з міді для сенсорних екранів і воно є прозорим 5 мая 2024

Розроблено бактерицидне покриття з міді для сенсорних екранів і воно є прозорим

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше