Леді Гага в "демонічному" образі відвідала прем'єру "Джокер: Божевілля на двох"

24 сентября 2024

Американська співачка та акторка Леді Гага з'явилася на першому преспоказі нового фільму "Джокер: Божевілля на двох", де вона зіграла кохану головного героя Харлін Квінзель. Зірка здивувала шанувальників не тільки химерним образом, але й нестандартною поведінкою, яка нагадала її персонажку.

Гага кидала у натовп попкорн та нецензурно виразилася: "Насолоджуйтеся довбаним шоу". Знаменитість прийшла на прем'єру у сукні, верх якої нагадував жилет-пуховик квадратної форми. Актриса доповнила образ сітчастими панчохами та чудернацькою зачіскою. 

На платформі X Леді Гагу порівняли з "демоном": "Ось що відбувається, коли Леді Гага тусується з Мариною Абрамович. Вона теж схожа на демона". "Вона схожа на печерну жінку і відьму", – написав другий користувач. "Вона така талановита, але така дивна", – зазначив інший. 

Артистка натякала на свою участь у показах раніше, публікуючи загадкові повідомлення в Instagram на кшталт "Я готова до свого інтерв'ю" та "Не кажіть мені, що вдягати". Під час одного з показів вона розповіла про свою героїню, сказавши: "Я готова на все заради кохання, і вона теж".

Розмірковуючи про свій особистий шлях, Гага зазначила, що "мистецтво темряви" відіграло значну роль у формуванні як її персонажа у фільмі, так і в її творчих пошуках загалом: "Темрява зцілила мене". Ця тема вплинула не лише на роботу акторки у фільмі "Джокер", але й на моду та музику, пише Tribune.


Раніше OBOZ.UA писав про те, чому прем'єра "Джокер: Божевілля на двох" на Венеційському фестивалі розділила критиків. Що відомо про сиквел історії популярної кінострічки – читайте у нашому матеріалі. 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

67-річна Світлана Білоножко відповіла, що змінила в собі завдяки косметології 24 сентября 2024

67-річна Світлана Білоножко відповіла, що змінила в собі завдяки косметології. Фото зараз і в молодості Артистка ніколи не зверталася до пластичних хірургів

Цей напій п’ють щодня, та мало хто здогадується про його користь для здоров’я 24 сентября 2024

За допомогою цього напою можна захиститися від захворювання на рак, зміцнити серце та призупинити процеси старіння.

Інсайдер розповів, що вигадала кохана Пітта, щоб заслужити його довіру 24 сентября 2024

Американський актор Бред Пітт та його дівчина Інес де Рамон більше не ховаються від папараці. Проте це не означає, що друзі пари направо й наліво почнуть теревенити про їхні стосунки та публічно обговорювати їх.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше