Китай і Росія проведуть спільні військові навчання

10 сентября 2024

Китай і Росія проведуть у поточному місяці спільні військові навчання з Росією під назвою North-Joint 2024, які відбудуться у небі та Японському і Охотському морях. Про це повідомило Міноборони КНР у понеділок, 9 вересня.

Вказано, що в навчаннях візьмуть участь військово-морські та військово-повітряні сили обох країн.

"Ці навчання мають на меті поглибити рівень стратегічної співпраці між китайськими та російськими військами та підвищити їхню здатність спільно протистояти загрозам безпеці", – йдеться у повідомленні.

Також Китай і Росія планують направити свої флотилії до Тихого океану для спільного патрулювання. Водночас китайські війська збираються взяти участь у російських стратегічних навчаннях Океан-2024.

Точна дата проведення навчань поки не розголошується.

Раніше заступник очільника МЗС РФ Сергій Рябков заявив, що Росія змінить свою ядерну доктрину на основі аналізу конфліктів останніх років та так званого "ескалаційного курсу" Заходу у зв’язку з війною Кремля проти України.

У свою чергу Китай відреагував на ядерні погрози Росії. У Пекіні дали зрозуміти, що їм не подобається ядерна риторика, яка звучить з Москви.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Jerry Heil і Саніна презентували спільну роботу під назвою Wabi-Sabi 27 сентября 2024

Фронтвумен гурту The HardKiss Юлія Саніна та співачка Jerry Heil презентували спільну роботу під назвою Wabi-Sabi.

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю 27 сентября 2024

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю. Подробиці і фото "Бізнесмену" загрожує до семи років позбавлення волі

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше