Китай запевнив у незмінності позиції щодо суверенітету України

22 сентября 2022

Позиція Китаю щодо України залишається послідовною та чіткою. Про це заявив представник міністерства закордонних справ Китаю Ван Веньбінь на брифінгу для ЗМІ у середу, 21 вересня, повідомляє Reuters.
 
Відповідна реакція китайської сторони з'явилася після оповіщення президентом РФ Володимиром Путіним про часткову мобілізацію у Росії та можливість застосування ядерної зброї.

В МЗС Китаю закликали всі сторони конфлікту "взяти участь у діалозі і консультаціях, а також знайти спосіб вирішити питання безпеки для всіх сторін".
 
Нагадаємо, в МЗС Китаю відреагували на заклик Володимира Зеленського організувати розмову із главою КНР Сі Цзіньпіном. Зокрема, речник МЗС КНР Хуа Чуньїн не дала прямої відповіді.
 
Ідеться про заяву глави України, що Київ шукає можливості для прямого діалогу із главою КНР Сі Цзіньпіном, щоб можна було завершити війну, розв'язану РФ.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ратаковскі зробила спокусливу фотосесію у ванній кімнаті 3 мая 2024

Супермодель Емілі Ратаковскі з тих кралечок, які не бояться оголятися перед камерою.

У США завершили тестування підводного безпілотника 3 мая 2024

Апарат, побудований компанією Northrop Grumman, буде виконувати довгострокові місії і транспортувати корисні вантажі в морському середовищі.

Том Хенкс зворушливо привітав дружину з 36-ою річницею шлюбу. Фото 2 мая 2024

30-го квітня американський актор Том Хенкс та його друга дружина, співачка Рита Вілсон відзначили 36-ту річницю свого шлюбу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше