Кличко анонсував відкриття мосту на Троєщину за три роки

29 декабря 2016

Подільсько-Воскресенський міст ми розраховуємо ввести в експлуатацію за 3 роки. Про це в ефірі телеканалу News One заявив Київський міський голова Віталій Кличко. Повідомляється на сайті КМДА.

"Я взяв на себе зобов’язання добудувати Подільсько-Воскресенський міст, який буде однією з основних автомобільних артерій, що об’єднають лівий і правий береги Дніпра. Також по мосту буде прокладена лінія метро на Троєщину, - зазначив Віталій Кличко. – Я провів переговори з німецькими інвесторами, які вже виділили 200 тисяч євро на проведення технічної і фінансової експертизи об’єкту. Вже у березні наступного року, коли будуть готові результати експертизи, у Київ приїде міністр транспортної і цифрової інфраструктури федерального міністерства Німеччини Райнер Бомба, і я дуже сподіваюсь, що німецькі інвестори допоможуть нам добудувати міст", - розповів Віталій Кличко.

Мер Києва додав, що за три роки вже виповниться сорок років від початку будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

"Так от, я поставив перед собою завдання ввести цей міст в експлуатацію, принаймні його першу чергу, коли на мосту буде відкрито автомобільне сполучення між лівим і правим берегами Дніпра", - наголосив Віталій Кличко.

Міський голова також розповів, що найближчим часом за рахунок інвесторів буде проведена реконструкція столичного Гідропарку.

"Гідропарк – унікальна рекреаційна зона столиці. На жаль, це місце перетворилося на зону з наливайками та шашличними. І наше завдання – повернути Гідропарку статус найкращої рекреаційної зони Києва, - розповів мер. – Зараз я веду переговори з кількома міжнародними компаніями, які готові зробити у Гідропарку парк атракціонів, де можна відпочити усією родиною. Загалом, це має бути український аналог Діснейленду", - наголосив Віталій Кличко.

kiyany.obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Обвалення автомагістралі в Китаї: кількість зросла майже до 50 осіб 2 мая 2024

Міністерство транспорту КНР та інші відомства направили на місце події групи для рятувальних робіт.

Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент 2 мая 2024

Навіть Netflix це бачив. Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент Акторка зізналася, що раніше підтримувала російськомовний контент

У Данії запровадять строкову службу для жінок 2 мая 2024

За новим законодавством, жінки будуть проходити строкову службу на тих самих умовах, що й чоловіки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше