КНДР п'ять днів поспіль запускає у Південну Корею повітряні кулі зі сміттям

10 сентября 2024

Північна Корея вже п'ять днів поспіль запускає у бік Південної Кореї повітряні кулі зі сміттям. Йдеться про сотні куль щодня з макулатурою та пластиком, повідомляє у неділю, 8 вересня, Yonhap із посиланням на Об'єднаний комітет начальників штабів.

Зазначається, що  увечері у суботу КНДР запустила близько 200 повітряних куль зі сміттям, а вже у неділю зранку країна відновила таку "діяльність".

Близько 50 пакетів сміття приземлилися в столиці та провінції Кьонгі після запуску в суботу, але жодних небезпечних матеріалів у них не виявили. В основному вони містили макулатуру, шматки пластику та пластикові пляшки.

У Південній Кореї повітряні кулі не збивають через побоювання щодо безпеки.

У відповідь на запуски повітряних куль військові Південної Кореї щодня із 21 липня вмикають антипхеньянські програми через гучномовці на кордоні.

З кінця травня Північна Корея запустила тисячі повітряних куль зі сміттям у відповідь на антипхеньянські листівки, які розсилають через кордон північнокорейські перебіжчики та активісти в Південній Кореї.

Запуск у неділю став 17-м раундом запусків повітряних куль з кінця травня.

Нагадаємо, з 28 травня Північна Корея запустила понад 3600 повітряних куль зі сміттям у бік Південної Кореї.

Як відомо, КНДР, окрім сміття до Південної Кореї, експортує ще зброю до РФ. Нещодавно стало відомо, чим РФ розплатилася.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE 28 сентября 2024

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше