КНДР здійснила невдалий запуск ракети - ЗМІ

26 июня 2024

Північна Корея у середу, 26 червня, здійснила запуск балістичної ракети, який ймовірно закінчився невдачею. Про це повідомляє Bloomberg.

В Об'єднаному комітеті начальників штабів Південної Кореї заявили, що ракету запустили приблизно о 5:30 ранку в середу за місцевим часом (23:30 у вівторок за Києвом) з району біля Пхеньяну і, найімовірніше, вона зазнала невдачі незабаром після старту. Південнокорейські та американські розвідувальні органи проводять аналіз для з’ясування деталей.

За даними офіційних осіб у Токіо, ракета впала у води за межами виключної економічної зони Японії. Додаткова інформація про політ поки недоступна.

Цей запуск став першим після того, як наприкінці травня Північна Корея здійснила пуски балістичних ракет малої дальності.

За останні кілька років Північна Корея уникала ракетних невдач, оскільки Кім Чен Ин впровадив нову лінійку ракет, здатних нести ядерні боєголовки і призначених для ударів по континентальній частині США, а також по союзниках Америки - Японії та Південній Кореї.

Раніше повідомлялося, що Північна Корея за останні два дні запустила понад триста повітряних куль зі сміттям у бік Південної Кореї. 

В КНДР після запуску вибухнув супутник

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каменських заявила, що продовжить співати російською 29 июня 2024

Співачка Настя Каменських, яка влітку 2022-го року присягалася, що більше не співатиме російською, перевзулася передумала. 37-річна артистка пояснила свою нову позицію та заявила, що хейтити її через це можуть хіба що боти, а не українці.

Як позбутися жиру на животі: дієтологиня радить відмовитись від однієї звички 29 июня 2024

Чи можливо позбутися жиру лише на животі, якої звички потрібно позбутися, щоб схуднути

Імуносупресія: причини та симптоми 29 июня 2024

Імуносупресія: причини та симптоми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше