Комік підняв на сміх білоруску та розкрив справжнє ставлення європейців до росіян

22 сентября 2024

Стендапер із Румунії Віктор Патраскан влучно пожартував над білорускою під час свого концерту в польському місті Кракові. Гуморист глузливо зазначив, що, на відміну від Білорусі, жодна європейська країна не хоче асоціюватися з Росією.

Фрагментом із виступу комік поділився на своїй сторінці в TikTok. Чоловік підняв на сміх той факт, що глядачка змогла назвати лише дві найвизначніші характеристики своєї країни: президента Олександра Лукашенка та картоплю.

"Розкажіть нам про Білорусь. Що ми маємо знати про вашу державу? – почав комунікацію з жінкою гуморист. – Лукашенко? Це все що нам варто знати про країну? Картопля? Це щось притаманне лише Білорусі? Ви знаєте, в якій країні ви зараз? ДНК більшості присутніх у цьому залі наполовину складається з картоплі. Це Східна Європа, мадам. Ми всі тут маємо картоплю".

Помітивши цікаву реакцію залу, Віктор Патраскан закцентував увагу на тому, що самі поляки не вважають свою країну частиною цього регіону. Він іронічно зауважив: ніхто не хоче поєднувати себе з територією, яка має зв'язок із РФ.

"Східна Європа зазвичай асоціюється з Росією, а ніхто не має бажання наближатися до неї. Ну окрім Білорусі, ви знаєте. Є цікава річ, яку я помітив: кожен хоче бути подалі від Росії", – сказав стендапер.

Комік розкрив справжнє ставлення європейців до росіян, навівши простий приклад із кількома країнами: "Поляки вважають, що вони частина Центральної Європи. Литовці пов'язують себе з Балтійським регіоном. Ми румуни переконані, що є частиною Центральної або Південної Європи. Ми робимо все можливе, аби відсторонитися".

Нагадаємо, нещодавно Віктор Патраскан дотепно висміяв "хорошу росіянку" під час свого виступу в Белграді. Гуморист іронічно пожартував над моральними засадами, що змусили жінку покинути країну.

Раніше OBOZ.UA розповів, що зірка "Кухні" Назаров висміяв путінську Росію і назвав росіян рабами.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Камала Гарріс уперше відреагувала на підтримку Тейлор Свіфт, за яку її зненавидів Трамп 22 сентября 2024

Камала Гарріс уперше відреагувала на підтримку Тейлор Свіфт, за яку її зненавидів Трамп Політикиня подякувала артистці

Анджеліна Джолі попозувала для британського журналу про стиль "CR Fashion Book" 22 сентября 2024

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі попозувала для британського журналу про стиль "CR Fashion Book" та розповіла про навчання вокалу для ролі Марії Каллас (американська оперна співачка, -ред.), свої останні татуювання та чи вважає себе бунтівницею.

Стівену Кінгу – 77: в мережі з'явились цікаві факти з життя "короля жахів" 22 сентября 2024

Стівену Кінгу – 77: який вигляд він має сьогодні, чому прийшов пʼяним на похорон мами та ледь не загинув через собаку Фанати називають письменника "королем жахів"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше