Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості

25 апреля 2024

Українська співачка TAYANNA, схоже, не бачить нічого дивного в тому, що змогла сама забезпечити себе нерухомістю в столиці та придбати автомобіль. Окрім того, артистка стала нещодавно власницею земельної ділянки на Балі.

В інтерв’ю OBOZ.UA виконавиця розповіла, що вважає себе сильною жінкою, однак додає, що свого часу їй доводилося вчитися "вимикати яйця" та максимально вмикати жіночність.

"Жінка має бути різною. І сильною, і слабкою, і фантастичною, і не дуже, – каже артистка. – Вона мусить у собі мати всі стихії і користуватися ними в той час, коли вони потрібні. Звісно, коли у ваше життя приходить чоловік, з яким хочете мати стосунки, то треба максимально вмикати жіночність і "вимикати яйця", як я кажу. З приводу того, що сама себе багато в чому забезпечила, – не бачу в цьому нічого дивного. У нас кожна третя жінка може купити сама квартиру й машину".

"Для мене сила – це дуже широке поняття, – додає співачка. – Це і внутрішня опора, енергетичне поле, ресурси. Сильна жінка чи сильний чоловік – це людина, яку не зламає жодна подія в житті. Вона може її змінити, дати новий досвід, але не понівечить настільки, щоб людина впала в депресію і пішла помирати".

Якийсь час після вторгнення артистка з сином та коханим чоловіком мешкали на Балі. Нині артистка має там земельну ділянку. Цей коштовний та масштабний подарунок – презент від коханого, професія якого була пов'язана із забудовою земель Балі. Нині закохані вже не разом, виконавиця з сином живе та працює в Україні. За запитання про долю своєї ділянки, співачка відповіла так: "Коли буду знати щось про це, я вам скажу. Звичайно, я бачила цю землю, вона існує, однак більше конкретики буде, коли вирішу це питання повністю".

Повне інтерв’ю із співачкою TAYANNA читайте на OBOZ.UA тут.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з акторкою Лесею Самаєвою – про життя в кредит, огиду до деяких російських колег і заповітну мрію, що здійснилася.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Акторка Дар’я Легейда пояснила, чому має різні прізвища в паспорті та свідоцтві про одруження з відомим актором 4 мая 2024

"Поки що так". Акторка Дар’я Легейда пояснила, чому має різні прізвища в паспорті та свідоцтві про одруження з відомим актором Актриса заміжня за популярним українським актором Дмитром Совою

Трамп розробив план мирного завершення війни в Україні - ЗМІ 4 мая 2024

Екс-президент "не збирається обговорювати його" наперед зі ЗМІ, оскільки тоді будуть втрачені "важелі", запевняють джерела.

У липні у продаж надійде електроліт Helix, для якого не потрібна ліцензія пілота 4 мая 2024

У липні у продаж надійде електроліт Helix, для якого не потрібна ліцензія пілота

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше