На Київщині під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували їжака

22 сентября 2024

У Київській області під час гасіння пожежі бійці ДСНС врятували з вогняної пастки їжака. Його напоїли водою та відпустили в безпечному місці.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Наразі тварині нічого не загрожує.

"Ось такого їжачка врятували наші рятувальники з вогняної пастки під час гасіння пожежі сухої трави на Київщині. Бідолаху напоїли водою та відпустили в безпечному місці", – розповіли в пресслужбі.


Рятувальники додали, що наразі на території України триває ліквідація 26 масштабних пожеж в екосистемах на загальній площі близько 2 тис. 600 га. До гасіння залучені 637 осіб та 156 од. техніки ДСНС.

Нагадаємо, вранці в п'ятницю, 20 вересня, Київ очолив рейтинг міст світу із найзабрудненішим повітрям (станом на 9:30). На другому місці був Каїр, столиця Єгипту. На третьому – Джакарта, столиця Індонезії.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Вергуни Черкаської області 15 вересня через необережне поводження місцевих жителів із вогнем спалахнув лісовий настил. Постраждало та звернулося по допомогу медиків шестеро осіб.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Країни Балтії та Польща закликали відмовитися від скрапленого газу з РФ 22 сентября 2024

Термінали ЗПГ мають виконати свою початкову мету: урізноманітнити маршрути імпорту газу і дозволити ЄС припинити постачання газу з Росії, а не навпаки.

Кацурін із дітьми показав, як готувати ліниві вареники з білим шоколадом. Відео 22 сентября 2024

Ресторатор Міша Кацурін поділився з підписниками рецептом солодких лінивих вареників та показав своїх маленьких помічників по кухні.

Викрав у Києві авто, щоб продати його на запчастини: підозрюють рецидивіста 22 сентября 2024

Викрав у Києві авто, щоб продати його на запчастини: підозрюють рецидивіста. Фото і відео Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше