Колега Ді Капріо припустила, чому той не зустрічається з жінками старшими за 25 років

8 февраля 2023

У мережі поширилися чутки про те, що всесвітньо відомий актор Леонардо Ді Капріо зустрічається з дівчиною 2004 року народження. І якщо когось ця новина шокувала, то більшість фанатів зірки анітрохи не здивувались, оскільки той останнім часом ніби принципово не зустрічається з дівчатами старшими за 25 років. Колега кінодіяча Кетрін Раян припустила, що до цього причетний "Титанік".

Культовий фільм 1997 року, на думку зірки серіалу "Епізоди", залишив відбиток на психіці Ді Капріо, через що 48-річний актор застряг у віці молодого хлопця. Він нібито залишається в образі привабливого та безтурботного Джека Доусона, а тому й обирає для стосунків "одноліток". Таким припущенням Раян поділилася у Twitter, а в коментарях її підтримала журналістка Кейтлін Моран.

Пожартувала Кейтлін і на тему того, що Ді Капріо найчастіше помічають із новими обраницями на його яхті. Вона натякнула, що це також через вплив "Титаніка" на життя актора.

"Мені здається, що у нього травма "Титаніка". Він зустрічається з такими жінками, ніби йому досі стільки ж років, скільки було під час зйомок фільму, і він ЗАВЖДИ відпочиває на яхті. Чувак потребує психотерапії", – написала Моран.

Думки коментаторів щодо цього розділилися. Дехто вирішив стати на захист улюбленої кінозірки, написавши, що Ді Капріо зустрічається з повнолітніми дівчатами і має на це повне право. У відповідь Кетрін Раян залишила: "Нічого кримінального, просто моторошна картина".

Нагадаємо, зірці "Титаніка", а також фільмів "Великий Гетсбі", "Початок", "Острів проклятих" та інших успішних картин приписують роман із 19-річною моделлю з Ізраїлю Іден Полані. Їх помітили разом на світській тусовці в Лос-Анджелесі.

Раніше OBOZREVATEL писав, як змінилися актори, які зіграли в "Титаніку", 26 років по тому. Роки невблаганно взяли своє, деяких знаменитостей тепер важко впізнати.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

PROIT.UA: новий інтернет-ресурс для професіоналів та початківців IT-сфери 24 апреля 2024

Україна посідає 11 місце серед 50 найбільш розвинених країн в галузі IT, а в країні успішно працює понад 4 тисячі IT компаній. Наші програмісти користуються високим рейтингом у закордонних компаніях

Найвідоміші "голі сукні" зірок: Кардашян у стилі Монро, Сайрус та Ратаковскі у сіточці (фото) 24 апреля 2024

Клейка стрічка замість суконь – легко! 2022 року в межах Тижня моди у Нью-Йорку відбувся показ шоу Black Tape Project, де замість вбрань на моделях був звичайний скотч. Оголені дівчата впевнено дефілювали подіумом, немов на них були справжні сукні.

На Київщині в багатоповерхівці горіли електрощитові: з будинку евакуювали 13 осіб, зокрема 3 дітей 24 апреля 2024

На Київщині в багатоповерхівці горіли електрощитові: з будинку евакуювали 13 осіб, зокрема 3 дітей. Фото Обставини та причини виникнення загоряння встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше