Стало відомо, коли Подільсько-Воскресенський міст відкриють для звичайних авто

25 мая 2024

Коли Подільсько-Воскресенський міст відкриють для звичайних авто – названо дату

Мер Києва Віталій Кличко подав звіт про готовність важливих інфраструктурних об'єктів для міста. Зокрема, йдеться про Подільсько-Воскресенський мостовий перехід з Троєщиною та транспортну розв'язку на перехресті вулиць Полярної та Богатирської на Оболоні.

Фотозвіт про хід будівництва об'єктів опубліковано на офіційному порталі Києва. За словами мера, реконструкцію транспортної розв'язки на Оболоні практично завершено. В даний час шляховики укладають на шляхопроводі нове асфальтобетонне покриття.

Рух транспорту через міст планують запустити у травні. Усі роботи на об'єкті та біля нього завершаться до осені. А от по Подільсько-Воскресенському мосту транспорт почне курсувати у вересні.

Зараз тут будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака, де буде пересадковий вузол. У цьому місці зійдуться автобусний маршрут, міська електрика та трамвай. На даний момент будівельники облаштують тунель, що пройде під залізницею. Паралельно ведеться робота щодо організації проїзду до вулиці Бальзака.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше