Українська акторка, чоловік якої перебуває в ЗСУ, пояснила, чому не можна запитувати про закінчення війни

5 мая 2024

Популярна українська акторка Дар’я Легейда вважає, що ставити військовим запитання про терміни закінчення війни – некоректно. Батько та чоловік артистки, відомий український актор Дмитро Сова, нині перебувають у ЗСУ.

В інтерв’ю OBOZ.UA Дар’я Легейда зізналася, що сама перестала думати про швидку перемогу над ворогом через тиждень після початку повномасштабної війни.

"Мені здається, що нетолерантно запитувати в людей, які так важко здобувають перемогу: а коли закінчиться війна? – каже акторка. – Про це, до слова, кажуть і спеціалісти, які займаються соціалізацією військових, що повертаються з фронту в цивільне життя. Не треба запитувати: "А коли вже?" "А можна швидше?" Життя відбувається тут і зараз. А якщо всі сили віддавати на чекання, то хіба залишаться на те, щоб просто жити? А жити треба – всупереч усьому. І перемога обов’язково прийде. І, можливо, вона навіть настане не так, як ми уявляємо. А тихо, як диво, на яке дуже очікуємо. А поки треба просто своїми діями наближати кожен день цю перемогу – робити те, що від кожного з нас залежить".

"А гадати: коли, що, як… Чесно скажу, я перестала про це думати, напевно, через тиждень після початку повномасштабної війни. Відчувала, що це не на два-три тижні, як пророкував один відомий "льотчик". Я просто боролася за кожен день всіма фібрами своєї душі – за те, щоб мати змогу і наснагу жити і боротися", – додала артистка.

Раніше OBOZ.UA писав, що популярний актор Дмитро Сова ("Черкаси", "Село на мільйон", "Сувенір з Одеси") отримав повістку з військомату та став на захист України восени минулого року. Нині артист перебуває на службі в Хмельницькій області.

"Потрапив у частину, де служить батько моєї дружини, – розповідав в інтерв’ю OBOZ.UA Дмитро Сова. – Це бригада тактичної авіації в Старокостянтинові. Я перебуваю в батальйоні охорони. Як проходить служба? Буває по-всякому. Мене дуже надихають пілоти, з якими бачуся, коли є нагода заїхати до тата. Він командир ланки, за спеціальністю – льотчик-винищувач, і зараз літає".

Повне інтерв’ю з Дар’я Легейдою читайте на OBOZ.UA в неділю, 5 травня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

У Ліхтенштейні легалізували одностатеві шлюби 18 мая 2024

Ліхтенштейн став останньою німецькомовною країною Європи, де було ухвалене щодо легалізації одностатевих шлюбів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше