Концерт EL Кравчука на Закарпатті скасували через "орієнтацію" співака

21 апреля 2024

Український співак EL Кравчук (Андрій Остапенко), який уже майже 30 років виступає на сцені, вперше зіштовхнувся з булінгом через свій зовнішній вигляд. У місті Хуст Закарпатської області скасували виступ артиста в закладі FoRest через начебто негативні коментарі від жителів.

Як зазначила пресслужба зірки, шоу було обговорено ще за місяць до визначеної дати. Пізніше до команди співака зателефонував арт-директор Віктор і заявив, що запланований концерт викликав негативний резонанс серед відвідувачів.

Мовляв, заклад отримує коментарі з образами на адресу виконавця, "які навіть повторювати не хочеться". За словами Віктора, негативну реакцію викликав образ артиста.

Команда EL Кравчука дорікнула в непрофесійності керівництву FoRest.

"Дивно, що у сучасній Україні і досі є місце булінгу персоналій через зовнішній вигляд. Вважаю, що заклад вчинив непрофесійно, позбавивши можливості жителів міста, які чекали на концерт, послухати улюбленого виконавця. Цим вони показали, що до європейського мислення їм дуже далеко", – сказав менеджер співака Андрій Блінов.

Сам артист назвав ситуацію проявом "грубості, необізнаності і несучасністі". Водночас видання "Телеграф" Віктор запевнив, що немає претензій до виконавця, проте він не хотів ставити під удар репутацію закладу.

"Не знаючи людину, ми дійсно домовилися за виступ з EL Кравчуком. Тож зробили анонс в соцмережах. Ця публікація побула на нашій сторінці буквально два-чотири дні. Але ми побачили близько п’яти негативних коментарів. Люди писали, що більше не прийдуть до нашого закладу, якщо відбудеться цей концерт. Були коментарі, які навіть повторювати не хочеться. Також через цей концерт у нас зірвався банкет. Тому у нас було кілька нюансів, через які ми прийняли рішення скасувати цей захід. Річ у тім, що люди у нас негативно ставляться до "орієнтації" виконавця", – сказав арт-директор у розмові з журналістами.

Раніше OBOZ.UA писав, що El Кравчук розкрив несподіваний факт про Олега Винника і назвав співака, який його дратує.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В місці виїзного засідання польського уряду виявили "прослушку" 7 мая 2024

Служба державної охорони у співпраці з Агентством внутрішньої безпеки виявила та демонтувала прослуховуючі пристрої.

Антифриз g11 и g12 - разница 7 мая 2024

Сегодня мы сконцентрируемся на двух самых распространенных разновидностях - антифриз G11 и антифриз G12

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна 7 мая 2024

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна Він щасливий, що більше не "зек"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше