Відомий візажист перевтілився у Меріл Стріп і вразив мережу

29 июня 2024

Відомий візажист Алексіс Стоун, який полюбляє екстравагантні перевтілення, цього разу повторив образ героїні фільму "Диявол носить Прада" Міранди Прістлі. Він здивував усіх своєю появою на показі Balenciaga, що пройшов у рамках Тижня моди у Парижі.

Драма вийшла на екрани у 2006 році і стала культовим кіно про модну індустрію. Роль стервозної редакторки фешн-журналу зіграла Меріл Стріп.


Алексіс показав процес створення макіяжу на своїй сторінці в Instagram. У підписі до поста візажист зазначив, що його команда три місяці працювала над перевтіленням у Міранду. В інтерв'ю для британського Vogue Стоун зізнався: спочатку він та креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія планували відтворити лук Прістлі на цьогорічному Met Gala.


"Але вищі сили заборонили нам це робити, – сказав Алексіс виданню. – Було лише питанням часу, коли ми зробимо це під час Тижня моди. Більшість людей на модному показі зосереджені на тому, щоб виглядати якнайкраще, але я хочу виділятися серед усіх".

Образ вийшов вкрай правдоподібним, завдяки наклеєним частинам обличчя, перуці та накладним вінірам. "Ми отримали перуку, і мені вдалося роздобути оригінальні сонцезахисні окуляри Міранди", – сказав знаменитість.


Раніше OBOZ.UA писав про те, як Mrs. Ukraine International 2024 розповіла, скільки коштує її лук та нова Bentley, але мережа в захваті: окуляри за 1000 євро, взуття – за 800.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анатолій Анатоліч з родиною опинився в епіцентрі вибуху неподалік Києва 1 июля 2024

Родина прогулювалася парком і застала повітряну тривогу.

Боротьба з безсонням вбила легенду: стало відомо останні години життя Майкла Джексона 1 июля 2024

Боротьба з безсонням вбила легенду: стало відомо останні години життя Майкла Джексона За кілька днів до смерті співак був "зовсім іншою людиною"

Орбан оголосив про намір створити ультраправу фракцію у Європарламенті 1 июля 2024

Мета альянсу Патріоти за Європу – стати найсильнішою правою групою в європейській політиці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше