Костя Гнатенко назвав відому людину, яка "заразила" Ані Лорак ідеєю "русского міра" задовго до війни: він родом із Росії

4 мая 2024

Український співак і поет Костя Гнатенко, який особисто знав зрадницю Ані Лорак, припустив, чому артистка родом із Буковини продала совість за криваві рублі. Він вважає, що причину потрібно шукати в її оточенні, а саме – в продюсері та колишньому бойфренді Юрії Фальосі, який родом з РФ.

Таку думку Костя Гнатенко висловив у інтервʼю Анджеліці Рудницькій на YouTube. Виконавець поміркував про причинно-наслідкові звʼязки, які привели Лорак до всеукраїнської ненависті.

"Вона потрапила до цього манкурта, скажімо так, Фальоси. Там ще десь можна шукати якісь причинні зв'язки і зрозуміти, що десь тоді вона була вже запліднена цією дурною ідеєю "русского міра", – припустив артист.

Нагадаємо, що Фальоса народився в місті Качканар у Російській Федерації. Він був першим обранцем співачки-зрадниці Ані Лорак. Пара прожила 13 років разом, із них 10 – у спільному будинку. Їхній роман закінчився, коли артистка покохала іншого.

Примітно, що на момент повномасштабного вторгнення продюсер жив в Україні, але його дім і офіс стали ціллю російських терористів. Ексдружина Фальоси, співачка Маша Гойя, розповіла, що її колишній вирушив до матері в Росію після того, як залишився без нерухомості. Вона запевнила, що музикант сумував за мамою, і "в такий час" рідні для нього понад усе.

Проте сам Юрій Фальоса ці чутки спростував, запевнивши, що перебуває в окупації, а якщо точніше – в Криму. Рік тому продюсер розмовляв з українським ведучим Славою Дьоміним і запевняв, що планує повернутися до України.

Раніше OBOZ.UA писав, що естрадний співак Олександр Пономарьов пожалів зрадників України Таїсію Повалій і Ані Лорак, які надумали стати громадянками РФ та підтримують Кремль.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально" 17 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів" 17 мая 2024

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів". Фото Зловмисників затримали під час отримання грошей

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше