Козловський зізнався, які непристойні пропозиції за гроші надходили йому від фанаток

6 марта 2023

Популярний український співак Віталій Козловський зізнався, що йому нерідко надходили непристойні пропозиції від фанаток, за які обіцяли чималі гроші. Якось, наприклад, зірку покликали виступити в сауну на дні народження 45-річної шанувальниці. Артист відмовився, незважаючи на можливість заробити гідний гонорар.

Як стверджує Козловський, погоджуватися на такі компрометуючі та непристойні пропозиції – це прояв неповаги до самого себе. Докладніше про цей та інші інциденти виконавець розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу GLOSTER FM.

"Пропонували концерт у сауні, але я досі не можу розібратися, чи була це правда. Буває, що журналісти закидають якусь уловку, а потім розповідають: "На концерт у сауні погодилися такі артисти, це коштувало стільки-то, на таких ось умовах..." І так далі. Телебачення завжди таку фігню робило. Але ми, звичайно, не погодилися. Там виступати – це тупо себе не поважати", – прокоментував музикант.

Пропозиція надійшла від дорослої жінки. Як стверджує виконавець, їй було близько 45 років. Вона хотіла влаштувати вечірку у сауні із Козловським на честь свого дня народження.

"Жінка, до речі, була дуже гарна. Фотографію мені її надіслали. Мені написали, що хотіли б зробити концерт, вони це концертом називали, у нетривіальних умовах у сауні. Ми від цього відмовилися, я не шкодую", – поділився виконавець.

На той момент за цей виступ Козловському пропонували чималі гроші. Як стверджує сам співак, сума була навіть більшою, ніж зазвичай він отримує за корпоратив.

Це була не єдина непристойна пропозиція, що надійшла знаменитості. Проаналізувавши ситуацію через час, Козловський зрозумів, що це почалося в той момент, коли він дедалі частіше став у своїх соцмережах публікувати "голий контент", демонструючи накачене тіло на широку аудиторію.

"Мене почали сприймати не як артиста, а як повію. Я ще тоді дивувався: "Як вони можуть таке пропонувати?" Та тому що ти контент постиш, як ті, хто часто їздить у Дубаї. Ці фотки – це була і спекулятивна штука, а з іншого боку, коли ти робиш успіхи у спорті, тобі десь це хочеться показати. І я мав таку манію, я хотів показати, що я сам зробив собі спортивне фітнес-тіло", – зізнався зірка.

Нагадаємо, раніше Козловський вперше прокоментував свої стосунки з журналісткою та блогеркою Раміною Есхакзай. Виконавець підтвердив чутки про те, що їхній роман – фейк, оскільки це було вигідно дівчині. Більше року пара втілювалася, що вони закохані одне в одного.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Козловський згадав останню телефонну розмову зі зведеною сестрою та її родичами з Росії. Діалог відбувся 14 січня, у день трагічного обстрілу багатоповерхівки у Дніпрі. У РФ рідні співака тоді святкували Старий Новий рік, тож зателефонували йому вже у нетверезому стані.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше