Кремль висловився щодо ізоляції росіян

10 августа 2022

У Кремлі не вірять у перспективу ізоляції Росії і/або росіян. Про це у вівторок, 9 серпня, сказав речник президента Росії Дмитро Пєсков, коли давав коментар на слова президента України Володимира Зеленського, якими він заявив, що країни Заходу мають заборонити всім росіянам в'їзд на свою територію, повідомляє ТАРС.
 
"Заява є достатньо, так можна сказати, такою, що говорить сама за себе. Швидше за все, ірраціональність мислення в цьому випадку зашкалює", – заявив Пєсков.
 
Він додав, що таку пропозицію "можна сприймати тільки вкрай негативно".
 

"Будь-яка спроба ізолювати росіян або ж ізолювати Росію – це процес, за яким немає перспективи, тхне від таких ініціатив теж аж надто, якби не сказати більшого", – сказав Пєсков.
 
Нагадаємо, 1 липня в Україні почав діяти візовий режим для росіян. Відтепер росіяни не можуть без запрошення приїхати в Україну, для в'їзду необхідні закордонний паспорт і паспортні дані сторони, що приймає. Але видаватимуть візи не всім росіянам.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

"Нічна" вівсянка: як приготувати дуже швидкий сніданок 18 мая 2024

Щоб вівсянка була корисною, її потрібно довго варити. А на це не завжди є час вранці. Спробуйте приготувати швидку вівсянку на ніч. Рецепт вам точно сподобається.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше