Телеведуча Надія Матвєєва, яка жила в Москві, розповіла про тодішні настрої росіян

14 марта 2024

Ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва вищу освіту здобувала в тоді ще радянській Москві.  В інтерв’ю OBOZ.UA тележурналістка розповіла, як потрапила з Криму, де народилася та виросла, до Росії, і чому завдячує долі, що вдалося повернутися в Україну.

Надія Матвєєва народилася та виросла в Керчі. Після закінчення школи планувала вступити до Національного університету імені Шевченка в столиці.

"Я закінчила школу в 1986 році, – згадує Матвєєва. – Планувала вчитися в Києві, навіть приїздила сюди, приходила до університету Шевченка, закохалася в його червоні стіни. Але сталася катастрофа на ЧАЕС. І мамою було ухвалено рішення, що поїду до Москви. Склала перший екзамен на "відмінно", і оскільки закінчила школу з золотою медаллю, мене зразу зарахували. В інституті я вийшла заміж – мій чоловік із Горішніх Плавнів. І ми повернулися в Україну".

"Цікаво, що під час навчання мене ідентифікували як студентку з України, – каже Надія.–  Крим – це було "з України". Стався лише один неприємний випадок, який згадую. Я запросила на весілля подругу, однокурсницю, яка родом з російського Орла. І вона сказала, дослівно: "В Україну? Я не поїду!" Для мене це стало образою. Мабуть, таке ставлення було у них завжди. Але нічого не з'ясовувала – просто припинила спілкування. А оскільки переїхала одразу з чоловіком в Україну, то і зв'язки всі обірвалися".

Раніше OBOZ.UA писав, що Надія Матвєєва зізналася, коли востаннє була в рідній Керчі, та відповіла, чи має майно в анексованому Криму. "Востаннє була в Криму 2014-го. Треба було маму тоді вже забирати. Вона там жила. Вона дуже сумує, що не може туди поїхати. Навіть у думках. Там є двоюрідні сестри, з якими я вже давно не спілкуюся. Ще до всіх подій. Квартиру встигли там продати. Я додала трохи грошей, зробили ремонт, і зараз мама живе в Ірпені", – поділилася телеведуча.

Повне інтерв’ю з телеведучою Надією Матвєєвою читайте на OBOZ.UA тут.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з відомим українським телеведучим Костянтином Грубичем – про колег-втікачів, колишню дружбу з Данилком та причини шаленої популярності Марченко.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Юрко Юрченко поділився рідкісними фото з 20-річною донькою 27 апреля 2024

Фронтмен гурту Yurcash Юрко Юрченко зворушливо привітав дочку Юлію із Днем доньки, який деякі люди відзначали 25-го квітня.

Наскільки небезпечні червоні та коричневі плямки в курячому яйці: багато хто про це не знає 27 апреля 2024

Курячі яйця – це універсальний і безмежно корисний продукт, без якого не обходиться жоден сніданок.

У Києві суд виніс вирок дитячому тренеру, який чотири місяці розбещував малолітніх дівчат 27 апреля 2024

Чотири місяці розбещував малолітніх дівчат: у Києві суд виніс вирок дитячому тренеру Наступні 12 років зловмисник проведе за гратами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше