Критики назвали серіал, який кидає виклик "Грі престолів": красива картинка, захоплюючий сюжет і високі рейтинги

5 марта 2024

У мережі активно обговорюють новий серіал під назвою "Сьоґун". Критики називають нове шоу від FX наступником епічного фентезі-серіалу "Гра престолів".

Перші два епізоди "Сьоґун" вийшли в ефір минулого тижня, однак вже встигли підкорити глядачів, пише Daily Mail. Кінознавці в свою чергу охарактеризували новинку як "красиву" та "захоплюючу". Повідомляється, що чимало сцен містять зображення крові, тож шоу має сподобатися фанатам "Гри престолів".

Зараз серіал має вражаючий рейтинг з позначкою 99% на сайті Rotten Tomatoes , що свідчить про загальне схвалення опитаних критиків.

"Сьоґун" заснований на надзвичайно популярному романі Джеймса Клавелла 1975 року. Сюжет розповідає вигадану історію англійського моряка, який зазнав корабельної аварії.

Він стає частиною двору даймьо – японського феодала. Паралельно ми дізнаємося історію жінки-самурая, яка намагається заявити про себе, незважаючи на те, що походить з бідної родини.

Космо Джарвіс грає роль Джона Блекторна, іноземця із Заходу, якого охопили японські інтриги, тоді як японська зірка Хіроюкі Санада грає даймьо, а Анна Савай постає в ролі таємничої леді Маріко.

Журналіст USA Today Келлі Лоулер похвалила "Сьоґун" за те, як "епічне межує з легкістю", а також за "красиву, насичену і глибоко переконливу" картинку. За словами Бена Треверса з IndieWire, незважаючи на велику кількість насильства, "Сьоґун" демонструє бачення того, як лідери можуть вийти за межі корупції та дрібної конкуренції. "Замість того, щоб надмірно акцентувати увагу на особах, які ведуть жорстокі війни, серіал, зрештою, присвячений дипломатії, як засобу досягнення миру", – написав він.

Незважаючи на порівняння з "Грою престолів", новий серіал FX більше відноситься до жанру історичної драми, хоча його персонажі лише частково натхненні реальними подіями та особистостями. Нові епізоди транслюватимуться щотижня. Всього шоу буде містити 10 серій. Фінал "Сьоґун" вийде в ефір 23 квітня 2024 року. Враховуючи, що серіал позиціонується, як обмежений, фінал, швидше за все, стане остаточним завершенням історії.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий "найкращий фільм усіх часів", який вибив культову драму "Втеча з Шоушенка" з першої позиції IMDb ще до своєї прем'єри.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Постачали наркотики під виглядом косметичних засобів: поліцейські перекрили наркотрафік з Європи в Україну 3 июля 2024

Постачали наркотики під виглядом косметичних засобів: поліцейські перекрили наркотрафік з Європи в Україну. Фото Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна

Комік Андрій Лузан з "Левів на джипі" вирішив мобілізуватися і назвав дату 3 июля 2024

Комік Андрій Лузан з "Левів на джипі" вирішив мобілізуватися і назвав дату Гуморист поїхав у свій останній перед службою тур

В Конгресі закликали тренувати більше українських пілотів на F-16 3 июля 2024

Україна може отримати перші винищувачі F-16 від міжнародних партнерів у першій половині 2024 року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Люмі-Дент 5.0
Люмі-Дент

Отзывов: 1

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше