Співачка alyona alyona розкрила секрети своїх образів на Євробаченні 2024

5 июня 2024

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona розкрила, що символізували її яскраві та сміливі образи на бірюзовому хіднику та на сцені. Над їхнім створенням працювали українські та іноземні бренди.

Артистка наголосила, що віддавала перевагу дизайнерам, які роблять концептуальний одяг і орієнтуються на індивідуальність кожного клієнта. Відповідний пост зʼявився на сторінці зірки в Instagram.

"Мій образ на основний виступ був створений дуетом дизайнерок бренду LUVI. Ключовими сенсами нашого виступу були: women’s strenght (сила жінок), resilience (протистояння, стійкість) та unity (єдність). Основою мого костюму було кімоно, в якому поєднались сяйлива та матова текстури, що дало гарного контрасту", – пояснила alyona alyona.

Кольчуга реперки, яка стала акцентним елементом у образі, була зроблена вручну. Вона важила 3 кілограми й складалася з 10 тисяч металевих кілець. Образ співачки уособлював життя української жінки під час війни.

"У нього нашаровані плечі, щоб показати, що життя жінки зараз – воно важке, тернисте, сповнене таких штук, яких ти не очікуєш. Тебе і спалюють, і мнуть, і штовхають. І ти на своїх плечах маєш нести купу всього. Але ти встаєш і йдеш, береш в руки меч і йдеш боротися", – додала артистка.

Вона також розкрила, що саме витягала з волосся перед своєю частиною виступу. Дехто з глядачів припускав, що це був мікрофон, тоді як насправді співачка тримала в руках невеликий меч від українського бренду.

Протягом усього конкурсного тижня alyona alyona ходила в Мальме в стильних кросівках Adidas. Цей спортивний бренд вона вже не раз показувала в своєму профілі.

Раніше OBOZ.UA писав, що Jerry Heil, яка представляла Україну на Євробаченні 2024, показала процес створення сценічного образу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах 5 октября 2024

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

Названо фрукт, який спалює зайвий жир на тілі краще, ніж будь-які тренування чи дієти 5 октября 2024

Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше