Лілі Коллінз в образі "Емілі в Парижі" продефілювала у сукні-квітці українського бренду. Відео

17 августа 2024

Днями у мережі відбулася прем’єра 4-го сезону серіалу від Netflix "Емілі в Парижі". І поки фани по всьому світу оцінюють сюжет на захоплюються чарівною Лілі Коллінз, українські прихильники із гордістю оцінюють гардероб її героїні.

Зокрема, мова про блакитну сукню вітчизняного бренду J’amemme, в якій головна актриса з’являється в одному з промо серіалу.

Лілі у квітковій сукні українського бренду
скрін з відео

До речі, це не перший випадок, коли творці одного з найпопулярніших у контексті моди серіалу звертаються до українських брендів. Також сама актриса Лілі Коллінз знайома з ними не з чуток. У грудні 2022-го вона знялася для Vogue у шапці від дизайнера Руслана Багінського, чиї витвори носять Бейонсе, Періс Хілтон та інші селебріті.

Нагадаємо, серіал "Емілі в Парижі" у 2021-му році відзначився скандалом через одну із серій. В ній головною антагоністкою стала персонажка з України. Автори серіалу стереотипно зобразили дівчину, що викликало обурення користувачів мережі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття 29 сентября 2024

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття. Найвідвертіші фото Протягом своєї кар'єри зірка досягла шаленого успіху

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше