Латвія передала Україні 270 авто, конфіскованих у п'яних водіїв

26 декабря 2023

Латвія загалом відправила в Україну 271 автомобіль, конфіскований у нетверезих водіїв. За даними на середину грудня, загальна вартість конфіскованих автомобілів - 903 453 євро. Про це повідомляє Delfi.

Зазначається, що наразі до розгляду в уряді готуються документи про передачу Україні ще 34 автомобілів, вартість яких оцінюється у 161 880 євро.

Авто до України доставляє Twitter-конвой під керівництвом Рейнісу Позняка. За час існування проекту з Латвії було відправлено понад 1100 різних автомобілів загальною вартістю близько 2 мільйонів євро, які вирушали туди щотижня.

Нагадаємо, на початку 2023 року Сейм Латвії  підтримав поправки до закону про підтримку цивільного населення України, який створив підстави передавати конфісковані у нетверезих водіїв транспортні засоби у власність України.

Як повідомлялося, міністр оборони Латвії Андріс Спрудс ініціював створення коаліції дронів. У Ризі переконані, що технології та БПЛА на фронті є важливими для порятунку життів військових та наближення перемоги України в цілому.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пасинок короля розкрив "одержимість" Чарльза ІІІ та королеви Камілли: вони конкурують в цьому десятиліттями 7 октября 2024

Пасинок короля розкрив "одержимість" Чарльза ІІІ та королеви Камілли: вони конкурують в цьому десятиліттями Монархи мають цікаве хобі протягом років

Леся Нікітюк показала в своїх обіймах голоторсого чоловіка з тату на всю спину. Фото 7 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує "лоскотати" цікавість своїх шанувальників. Зірка знову показалася в обіймах загадкового чоловіка.

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату 7 октября 2024

У Києві на Троєщині чоловік знайшов біля смітника гранату. Подробиці і фото Як там опинився боєприпас встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше