Лавров побачив "прямий нацизм" у Європі

15 марта 2023

Дедалі більше європейських країн "захоплює нацизм". З таким твердженням виступив глава МЗС РФ Сергій Лавров на відкритті установчого конгресу Міжнародного руху русофілів, повідомляє ТАСС у вівторок, 14 березня.

На його думку, зараз як ніколи раніше стає актуальним людське ставлення до людей на всій планеті.

"Сьогодні як ніколи стає актуальнішою необхідність протистояти диктату у всіх його проявах. Ми бачимо не просто "неонацизм", ми бачимо "прямий нацизм", який охоплює дедалі більше і більше європейських країн. Бачимо, як руйнується на наших очах історія, руйнуються святі пам'ятники", - заявив Лавров.

Раніше із Сергія Лаврова покепкували в Індії. Тоді він під сміх у залі заявив, що війну нібито було розпочато проти Росії з використанням українського народу.

І Лавров не самотній у такому лицемірстві. Раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія нібито намагається припинити війну в Україні. Для цього розпочала так звану "спеціальну військову операцію", попутно остаточно знищуючи інфраструктуру Донбасу, інших регіонів та вбиваючи тисячі мирних жителів.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

Як знизити тиск за 15 хвилин без ліків: ефективні методи для екстрених ситуацій 28 марта 2024

Гіпертонія, або високий кров'яний тиск, - це поширена проблема, яка може призвести до серйозних ускладнень. Важливо вчасно розпізнати симптоми високого тиску та вжити заходів для його нормалізації.

Вушна сірка: чи можна чистити вуха ватними паличками 28 марта 2024

Використання ватних паличок для очищення вух може завдати більше шкоди, ніж користі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Харьков Прибор 5.0
Харьков Прибор

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше