Лавров пригрозив ядерною зброєю з трибуни ООН

30 сентября 2024

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров під час свого виступу на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку застеріг від "спроб перемогти у боротьбі з ядерною державою", повідомляє AP.

Лавров вкотре повторив кремлівську пропагандистську тезу про те, що Захід нібито використовує Україну як інструмент для спроби "перемогти" Москву стратегічно і "підготувати Європу до того, щоб вона також кинулася в цю самогубну авантюру".

"Я не говоритиму тут про безглуздість і небезпеку самої ідеї спроби боротися до перемоги з ядерною державою, якою є Росія", - сказав він.

На прес-конференції після свого виступу Лавров сказав, що "незалежно від того, чи дадуть Україні дозвіл на постачання зброї великої дальності, ми подивимося, як вони зрозуміли почуте".

Нагадаємо, 25 вересня російський лідер Володимир Путін заявив про розширення умов для застосування ядерної зброї РФ. Тепер однією з них є масована атака дронів. Росія також може застосувати ядерну зброю за умови "агресії" проти Білорусі.

Також у КНДР заявили, що Захід недооцінює серйозні попередження Росії, і може не впоратися з наслідками.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

Дмитро Гордон приобійняв дружину у вишуканій сукні для осінніх фото 30 сентября 2024

Журналіст Дмитро Гордон потішив підписників спільними фото зі своєю дружиною та колегою Олесею Бацман.

Байден прокоментував смерть Насралли 30 сентября 2024

Президент США нагадав, що лідер Хезболли відповідальний за вбивства сотень американців упродовж сорокарічного правління терору.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше