Леді Гага з нареченим замилували поцілунком на червоній доріжці

27 сентября 2024

Американська співачка та акторка Леді Гага влаштувала гламурне побачення зі своїм нареченим Майклом Поланскі на лондонській прем'єрі її нового фільму "Джокер: Божевілля на двох". Вона також позувала для фотографій зі своїм партнером по фільму Хоакіном Феніксом.

Акторка надихнулася своїм амплуа Гарлі Квінн у драматичній червоній сукні від Celine. Поланскі був одягнений у класичний чорний костюм також від Celine, пише People.



Довга сукня зірки, що торкалася підлоги, мала V-подібний виріз і плісировану спідницю. Зверху співачка одягла укорочений жакет з об'ємними пишними рукавами. Ювелірні аксесуари Tiffany & Co. ще більше прикрасили її образ. Гага обрала брошку Jean Schlumberger від Tiffany Bird on a Rock, каблучку Vigne, браслети і сережки з платини і 18-каратного жовтого золота з діамантами Fancy Intense Yellow.


Віддаючи данину поваги культовому макіяжу своєї героїні, зірка зробила театральний мейк, що складався з бірюзових тіней, підводки і сльозинки з кристалів під одним оком. Щоб завершити образ, знаменитість нафарбувала губи червоною помадою в тон сукні.

Її зачіска також поєднувалася з вбранням. Відійшовши від крижаного блонду, який вона носила на Венеціанському кінофестивалі раніше цього місяця, Гага обрала чорне каре з рудим меліруванням і коротким чубчиком.

Нагадаємо, Гага та Поланскі разом вже понад чотири роки. Уперше зірку з обранцем побачили напередодні святкування Нового року взимку 2019-го. Тоді інсайдери повідомляли, що "вона закохана у нього до нестями". Що відомо про обранця зірки – читайте тут.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Леді Гага в "демонічному" образі відвідала прем'єру "Джокер: Божевілля на двох": кидалася попкорном і матюкалася. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google обмежив створення нових акаунтів в Росії - Мінцифри РФ 27 сентября 2024

Також зафіксовано значне скорочення кількості СМС, що їх відправляє компанія російським користувачам.

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники 27 сентября 2024

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Meizu представила очки дополненной реальности StarV Air 2, которые выглядят как обычные очки 27 сентября 2024

Компания DreamSmart провела презентацию ряда умных устройств под брендом Meizu, среди которых оказались очки дополненной реальности Meizu StarV Air 2, а также StarV View. Первая новинка выглядит как обычные очки, тогда как вторая тоже приближена к обычным очкам, но более массивным.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше