Леди Гага примерила стильное платье от Marc Jacobs

6 мая 2019

Популярная певица и актриса Леди Гага сфотографировалась на борту частного самолета. Знаменитость летела в Нью-Йорк, где 6 мая должен пройти бал Института костюма Met Gala.

Новые снимки Леди Гага опубликовала на своей странице в Instagram. В самолете певица позировала в зеленом платье от бренда Marc Jacobs с фруктовым принтом – грушами.

Ее образ дополнили черные ботинки из коллекции Д Martens. и... небритые ноги. В подписи Гага рассказала, что не эпилировала ноги в течение последних четырех дней, и это полностью завершает ее кантри look.

kinoafisha.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пономарьов, Хома і Тополя заспівали "Темну нічку" разом із військовими. Відео 19 апреля 2024

Співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома і Тарас Тополя презентували кліп на нову патріотичну пісню "Темна нічка" - для військових та про військових.

Чому вагітність потрібно планувати: лікарка-репродуктологиня назвала неочікувані причини 19 апреля 2024

Настання вагітності залежить від багатьох складних факторів – рівня репродуктивного здоров’я і психологічного стану майбутніх батьків, наявності хронічних хвороб, вроджених чи набутих порушень. Інколи обоє партнерів добре почуваються, мають регулярний сексуальний контакт без контрацепції, але бажана вагітність не настає.

Захворювання дихальних шляхів: сучасні підходи до лікування 19 апреля 2024

Захворювання дихальних шляхів становлять значну частку медичних випадків у всьому світі, від гострих інфекцій до хронічних станів, таких як астма чи хронічна обструктивна хвороба легенів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше