Литва забороняє в'їзд усіх легкових автомобілів з білоруською реєстрацією

15 августа 2024

Литва забороняє в'їзд усіх легкових автомобілів з білоруською реєстрацією

З п’ятниці, 16 серпня, Литва вводить нові обмеження: забороняється в’їзд усіх легкових автомобілів з білоруською реєстрацією. Це рішення стосується всіх легкових машин, незалежно від того, хто є їхнім власником чи водієм.

РБК-Україна повідомляє, що це обмеження поширюється на всі легкові автомобілі, зареєстровані в Білорусі, без виключень. Раніше, з 18 липня, діяли інші правила: в’їзд дозволявся для автомобілів, які не підлягали продажу, а також для тих, хто мав візу чи посвідку на проживання в Литві або інших країнах ЄС.

Литва запровадила ці обмеження як частину санкцій проти Білорусі, які почали діяти після подій 2020 року, коли Литва не визнала результати президентських виборів у Білорусі. Обмеження також стали частиною ширших санкцій після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Литва активно підтримує Україну і накладає санкції як на Росію, так і на Білорусь.

Не так давно в Литві заявили про збільшення спроб обійти санкції проти Білорусі та Росії. Литва також майже повністю припинила імпорт зерна з Росії та Білорусі.

Раніше ми повідомляли, де в Україні продати автомобіль найпростіше.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Австралія може передати Україні законсервовані танки Abrams - ЗМІ 22 сентября 2024

Наразі рішення обговорюють на тлі тиску з боку української діаспори, яка виступає проти продажу військового обладнання на аукціонах, зокрема, списаних танків.

Половина росіян підтримує завершення війни без досягнення цілей Путіна 22 сентября 2024

Переважна більшість опитаних росіян (63%) хотіла б укладання мирної угоди між Москвою та Києвом протягом найближчого року на основі взаємних поступок.

Відома американська журналістка зізналася, що крутила роман з 70-річним Кеннеді-молодшим 22 сентября 2024

Політичну журналістку американського видання New York Magazine Олівію Нуцці відправили у відпустку (тобто відсторонили) після того, як стало відомо про її "особисті стосунки" з 70-річним політиком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше