Лукашенко закликав посилити пропаганду в Білорусі

29 мая 2024

Пропаганду, контрпропаганду та ідеологічну роботу в Білорусі треба посилювати. Про це заявив самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко на виступі в Могильові під час Форуму медійної спільноти республіки, повідомляє провладне видання БелТА.

"Треба посилювати пропаганду та контрпропаганду, ідеологічну роботу. Хочу, щоб молоді журналісти це засвоїли. Не треба соромитися таких слів та понять. Чи на Заході їх немає? Просто назвали іншим словом - піар, тобто робота з громадською думкою. Суть одна", - запевняє так званий "лідер" білорусів.

Формальний голова країни стверджує, що західним ЗМІ слід працювати з громадською думкою на власній території, а білорусів "перестати годувати балаканиною" про незалежні ЗМІ та демократичні цінності.

"Ми ж бачимо, як вони кидають у в'язниці своїх журналістів, закриваючи медіа та переслідуючи кожного, хто наважився не погодитися з політикою та діями влади", - переконує Лукашенко.

Нагадаємо, ЗМІ вже писали, що протягом 2023 року в Республіці Білорусь було затримано не менше 125 громадян після повернення їх додому з-за кордону. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі 30 сентября 2024

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі. Фото До вівтаря наречену вів не батько, а старший брат

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

Лавров пригрозив ядерною зброєю з трибуни ООН 30 сентября 2024

Очільник МЗС РФ вказав на "безглуздість і небезпеку ідеї спроби боротися до перемоги з ядерною державою".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше