Любов Успенська заявила, що її дорослу дочку "завербували" українці

4 октября 2024

Пропутінська співачка Любов Успенська, яка є уродженкою України, заявила, що її дочку Тетяну Плаксіну викрали. Артистка переконана, що спадкоємицю "завербували" українці, а головною ціллю злочинців є саме вона.

Про це запроданка розповіла у своїх соцмережах. У пропагандистських медіа адвокатка виконавиці розкрила деталі загадкового зникнення Тетяни Плаксіної, проте вони викликали насмішки навіть у росіян.

За словами жінки, викрадачі скористалися наркотичною залежністю дочки Любові Успенської, аби вивезти її на територію іншої країни. Ба більше, злочинці змусили спадкоємицю путіністки записати інтерв'ю, де вона дискредитує свою матір.

"Поки Любов Успенська була на гастролях, провокатори з України вийшли на Тетяну, підсадили на наркотики, купили квиток до іншої країни та вивезли її. Вони, використовуючи наркотики, змусили доньку співачки дати інтерв'ю під диктовку та дискредитувати матір та проросійську позицію співачки. Зараз ці інтерв'ю не вийшли, але сторона Успенської чекає на них дуже скоро", – заявила адвокатка.

Зі свого боку артистка-запроданка вважає, що ціллю викрадачів була саме вона. Успенська щиро переконана: у такий спосіб українці хочуть помститися виконавиці, адже вона народилася у Києві, а у повномасштабній війні підтримує Росію.

Проте навіть "улюблені" росіяни підняли на сміх гучну заяву Любові Успенської, називаючи таємниче викрадення "дешевим шоу", куди навмисне "приплели" Україну.

"Теж мені цінна людина для вербування –Таня Плаксіна. У наркопритонах з поліцією шукати не пробували?"

"Чергова дешева вистава у шоу-бізнесі. Методичка та виконавці, мабуть, одні й ті самі. Ну і "український слід", звичайно. Мільйони як викуп Успенська ще в сумках на колесах нікому не відносила?"

"Яку нісенітницю вона верзе!"

Цікаво, що Тетяну Плаксіну викрадають не вперше. У 2020 році в мережі з'явилося відео, де невідомі заштовхують дочку путіністки в автомобіль. Коли чоловіки повідомили жінці, що вони "від мами", Тетяна різко заявила: не хоче їхати додому.

Нагадаємо, Любов Успенська є уродженкою Києва. Тут вона починала свою творчу кар'єру, виступаючи у невеликих барах, проте вітчизняною артисткою себе ніколи не вважала. Протягом багатьох років запроданка проживала у США, але щиро вважає себе "патріоткою Росії".

Після початку повномасштабного вторгнення артистка довго замовчувала війну. Проте з часом почала активно підтримувати кривавий путінський режим, перетворившись у ще одного рупора кремлівської пропаганди. Нещодавно Успенська отримала російське громадянство, яке активно відпрацьовує, співаючи оди улюбленій Росії.

Раніше OBOZ.UA розповів, що Любов Успенська похвалила Росію за анексію Криму за що її обізвали "гнидою".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

За блогера-втікача Олександра Волошина взялася поліція 4 октября 2024

Раміна Есхакзай розповіла, що зібрала матеріали, що доводять втечу Волошина за кордон, та передала до правоохоронних органів.

У Києві на "Почайні" легковик на швидкості протаранив тролейбус із пасажирами в салоні 4 октября 2024

У Києві на "Почайні" легковик на швидкості протаранив тролейбус із пасажирами в салоні. Фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Безкоштовні роздачі ігор невдовзі з'являться і в мобільній версії Epic Games Store 4 октября 2024

Безкоштовні роздачі ігор невдовзі з'являться і в мобільній версії Epic Games Store

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше