Міністри ЄС проведуть екстрену зустріч через мобілізацію в Росії

23 сентября 2022

Міністри закордонних справ країн Євросоюзу зберуться на екстрену зустріч для узгодження спільної позиції щодо мобілізації в Росії та обговорення нових санкцій. Про це сказав верховний представник ЄС із зовнішньої політики Жозеп Боррель у середу, 21 вересня.

"Сьогодні відразу після того, як я почув слова Путіна, я скликав позачергову неформальну зустріч міністрів закордонних справ країн ЄС з метою узгодження спільної позиції. Я впевнений, що вона може бути коротко сформульована так: нас не залякали, ми продовжуватимемо нашу повну підтримку" українського суверенітету та демократії й продовжуватимемо працювати над тим, щоб ця війна припинилася", – заявив Боррель.
 
За його словами, питання нових санкцій також "напевно, стане предметом обговорень міністрів".

"Ми раніше попереджали, що у разі цих "референдумів" і у разі анексії будуть нові санкції. І ми почнемо пропонувати, що робити із санкціями", – зазначив чиновник.
 
Нагадаємо, цього тижня окупаційна влада заявила, що "референдуми" про входження до складу Росії пройдуть на окупованих територіях з 23 до 27 вересня.
 
В Офісі президента вважають, що Росія поспішає з проведенням "референдумів", оскільки побоюється поразки у війні з Україною.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger 29 марта 2024

Американський зенітно-ракетний комплекс Avenger захищає небо в Донецькій області. Машина розрахована на боротьбу з ворожими гвинтокрилами та дронами

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

Що краще – таблетки чи капсули: в чому різниця, як діють 28 марта 2024

Часто в аптеках можна зустріти один засіб, наприклад, ібупрофен, у різних формах: капсулах і таблетках. Водночас капсули зазвичай дорожчі. В чому різниця та що ефективніше?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше