Мінкульт відреагував на втечу коміка Щегеля з України

5 марта 2023

Інтерв'ю українського стендапера Андрія Щегеля, де він зізнався, що отримав три повістки, але зміг втекти до Туреччини, стало вірусним у мережі. Міністерство культури та інформаційної політики України не змогло пройти повз скандальні заяви артиста. Його дії назвали "неприпустимими" в умовах воєнного стану.

Про це йдеться на офіційному сайті Мінкульту. У повідомленні йде мова про те, що уряд розгляне жорсткіший порядок отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон чоловіків призовного віку. Крім того, ситуацію з втечею Щегеля буде взято під контроль правоохоронних органів.

"МКІП сприяє виїздам різних митців, творців, художників, артистів, музикантів, журналістів тощо, які свідомі своєї справи та громадянської позиції, але через подібні випадки, як з Андрієм Щегелем, ситуація для тих, хто дійсно боронить Україну та веде боротьбу на культурному фронті, ускладнюється", – пише відомство.

Як повідомила пресслужба, шоумен увійшов до складу групи українських артистів, яким дозволили тимчасово виїхати з України за умови обов'язкового повернення. Однак у розмові з Романом Скрипіним Андрій похвалився – за законом він може провести в Туреччині 90 днів, а потім вирушить на два місяці до Албанії та на Балі.

Комік підкреслив, що його не мучать докори совісті, і він співчуває всім, хто змушений боротися за життя та відстоювати незалежність України. Йому нема чим дорожити в країні, бо чоловік не зміг тут прославитися.

Як писав OBOZREVATEL, українська модель Анастасія Лахута потрапила у скандал в Єгипті на конкурсі краси "Miss Eco International". Дівчина зробила фотографію з представницею Росії та перепостила цей кадр до себе у Facebook, під яким було написано, що їхня дружба не визнає війни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше