"Міс Всесвіт 2023" підтвердила чутки про стосунки із колишнім бейсболістом: чому її обранець непокоїть шанувальників

9 сентября 2024

Переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт 2023" Шейнніс Паласіос з Нікарагуа підтвердила кількамісячні чутки про стосунки з колишнім венесуельським бейсболістом Карлосом Гомесом. Вони разом відвідали нагородження "Міс Всесвіт Мексика 2024".

Після цієї події в Instagram обидвох знаменитостей з'явилося кілька спільних фото і романтичний підпис. Це неабияк нажахало шанувальників Шейнніс Паласіос, які пригадали агресивну поведінку ексбейсболіста під час зйомок реаліті-шоу "Будинок знаменитостей 4" (La casa de los famosos 4) і його зраду.

Пара поділилася щасливими романтичними фото, на яких вони стояти обличчями один до одного і тримаються за руки. На одному з них Карлос Гомес простягує долонь до камери, нібито закриваючи себе з дівчиною від зайвих очей. У той момент на безіменному пальці помітно каблучку. Через це можна припустити, що закохані вже одружені, однак це не так, адже показав чоловік ліву руку, а обручку носять на правій.

"І прийшло кохання. Одне кохання = одна команда", – похвалилася пара.

В InstaStories чоловік також розмістив відео із дефіле "Міс Всесвіту 2023". Він написав, наскільки нею пишається, і назвав своїм діамантом.

Як пише іспанське видання People, Шейнніс Паласіос і Карлос Гомес познайомилися під час подорожі літаком. Пізніше вони зустрілися на заході, який організував один з найбільших телеканалів в Іспанії, і після приємної розмови пішли разом на вечерю.

І хоч закохані показують, настільки вони щасливі, фанати "Міс Всесвіту 2023" переймаються її стосунками. Вони вважають, що чоловік поводитиметься неналежно, але багато хто погоджується з вибором Паласіос і вірить, що вона почуватиметься комфортно.

  • "Я вже бачу її на терапії".
  • "Будемо сподіватися, що цей чоловік ставитиметься до вас так, як ви того заслуговуєте, Королева Всесвіту".
  • "Якщо вона щаслива, то і ми щасливі".
  • "Я сподівалася на щось краще для тебе, моя люба. Що ж, бажаю вам обом довгого і міцного кохання".
  • "О, Шей не вийшла за рамки скромності, цей чоловік агресивний і поганий батько... Вона знайшла б для себе кращого чоловіка, але все одно".
  • "Сподіваюся, він цінує жінку, яка поруч з ним, а якщо не цінує, то ви достатньо сильні, щоб змиритися з втратами. А поки що, вітаю вас і насолоджуйтеся кожною миттю, яку ви проживаєте".

Раніше OBOZ.UA писав, що Лана Дель Рей відреагувала на чутки про свої стосунки з екскурсоводом і "підкорювачем алігаторів". Вона вирішила не писати розлогі пояснення, а відповіла через 2 дні одним словом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Іванна Онуфрійчук замилувала фото 4-місячного сина та поміркувала про невпинність часу 30 сентября 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно розповіла про емоційні гойдалки від поринання у материнство, у своєму Instagram показала милі фото зі своїм 4-місячним синочком Адамчиком та поміркувала про час, який швидко йде.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше