Міша Романова вперше засвітила обличчя свого загадкового бойфренда

2 февраля 2023

Ексучасниця українського гурту "ВІА Гра", співачка Міша Романова (справжнє ім'я Наталія Могиленець) вперше засвітила обличчя свого загадкового бойфренда. В тому, що серце зірки не вільне, вона зізналася восени минулого року.

А вже після Нового року натякнула, що коханий наважився на освідчення. Фотографії зʼявилися в блозі артистки в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Міша Романова з коханим відвідали світський захід у Києві, де зібралися відомі українські зірки та журналісти. Вони дали концерт і поспілкувалися одне з одним після довгої розлуки.

Співачка, на подив підписників, опублікувала не тільки свої фото, а й романтичне селфі, де частково показала коханого. Раніше вона обмежувалася кадрами з руками свого кавалера або ховала його особистість за смайликами.

Імʼя та зовнішність чоловіка зірка розкривати не поспішає. Однак у перші дні 2023 року вона опублікувала інтригуючий допис. На безіменному пальці лівої руки співачки красувалася розкішна каблучка.

Артистка відкрито не розповіла про пропозицію, але в коментарях підписники вже привітали її з новим етапом у житті.

Варто зауважити, що для виконавиці нетипово афішувати своє особисте життя. Відомо, що близько 5 років тому вона розійшлася з батьком свого сина Мартіна, який покинув співачку ще до народження малюка.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Міша Романова поділилася трагічною новиною. В тимчасово окупованому росіянами Херсоні помер її батько, який не зміг виїхати на територію, підконтрольну Україні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У знаменитого вітряка Мулен Руж в Парижі обвалилися лопасті 26 апреля 2024

Фахівці повідомили, що від падіння ніхто не постраждав. Причини інциденту поки що невідомі.

Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я 26 апреля 2024

Її зачіски шокували світ. Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я На початку пісенної кар'єри Біллі Айліш "зачепила" публіку своїм синім волоссям

Правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок 26 апреля 2024

Вилучили "товару" на 4 млн грн: правоохоронці викрили канал постачання наркотиків в Україну під виглядом іграшок. Фото Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше