Мішина розкрила інтригу щодо "нового роману"

30 ноября 2022

Українська акторка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина напередодні заінтригувала шанувальників приїздом загадкового хлопця, якому готувала сніданок. Підписники зірки приписали їй новий роман, тому засипали запитаннями, на які красуні довелося відповісти.

Як з'ясувалося, до акторки приїхав брат, який не захотів, щоб старша сестра його знімала. Про це вона розповіла в Instagram-stories.

Мішина продемонструвала фоловерам, що готує сніданок для сина Платона та ще одного загадкового гостя. "Налиснички із сиром зранку для моїх хлопців", – підписала вона фото, заінтригувавши підписників.

Після шквалу запитань акторка розкрила інтригу та показала відео, де біля неї лежить молодший брат. Михайло Мішин приїхав до сестри погостювати, проте, вочевидь, не захотів з'являтися в її блозі. Зірка навіть не показала обличчя брата.

"Дівчата, до мене на кілька днів просто приїхав мій молодший брат. Тому "хлопців". Сьогодні просто підірвали мій дірект. Так, у мене є брат – Мішин Михайло Олександрович. Вже відправила його. Сумую", – сказала Ксенія Мішина.

Вона подякувала підписникам за інтерес до її особистого життя та зізналася, що їй приємно було отримати скільки повідомлень про брата.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Ксенію Мішину зупинила поліція через романтичний подарунок від невідомого залицяльника. Авто зірки на паркінгу обклеїли квітами, які летіли на дорогу, через що правоохоронці попросили відклеїти весь декор.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості 25 апреля 2024

"Кожна третя українка може купити сама квартиру й машину". Співачка TAYANNA розповіла про долю своєї закордонної нерухомості Артистка зізналася, що довго вчилася "вимикати яйця" і вмикати жіночність

Безплатне протезування зубів для військових: як можна отримати послугу 25 апреля 2024

14 тисяч 900 гривень - це ліміт на протезування.

В РФ засудили "вагнерівця", що вбив і зґвалтував пенсіонерку 25 апреля 2024

Росіянина ще у 2020 року засудили до 14 років колонії за вбивство, але його амністували, оскільки він пішов на фронт.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше