Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи

8 октября 2024

Всесвітньовідома співачка Мадонна повідомила про трагедію, що сталася в її родині. Через тиждень після смерті мачухи поп-зірка втратила ще одного члена сім'ї, молодшого брата Крістофера Чікконе. Він відійшов у засвіти у 63 роки через складне онкологічне захворювання.

Болісною новиною артистка поділилася у своєму Instagram. 66-річна виконавиця зазначила, що брат був для неї найдорожчою людиною, котрою вона завжди захоплювалася.

"Мого брата Крістофера не стало. Він протягом багатьох років був для мене найближчою людиною. Важко пояснити наш зв'язок, але він з'явися із розуміння того, що ми не такі, як інші. Суспільство збирається створити для нас важкі умови", – написала зірка.

Мадонна зізналася, що Крістофер підтримував її з самого початку кар'єри. За словами знаменитості, вони разом досягали свого успіху, вона як співачка, він – танцюрист та художник.

Спочатку чоловік був бек-вокалістом знаменитості, а згодом став креативним директором для багатьох світових турів. Поп-зірка поділилася, що їм довелося пережити багато труднощів, проте вона завжди пишалася братом.

"Я захоплювалася ним. Він мав бездоганний смак. І гострий язик, який іноді використовував проти мене, але я завжди його пробачала. Ми разом піднялися на найвищі висоти, і борсалися в найнижчих низинах. Ми завжди знаходили одне одного знову і знову", – зазначила артистка.

За словами Мадонни, останні кілька років життя Крістофера Чікконе були дуже складними. На деякий час вони втратили зв'язок, проте коли молодшому брату зірки діагностували рак, вона намагалася бути з ним якомога частіше.

"Я робила усе можливе, щоб він жив якнайдовше. В останні дні йому було дуже боляче. Я рада, що він більше не страждає. Такого як він, ніколи не буде", – висловилася зірка.

Раніше OBOZ.UA розповів, що з життя пішов близький родич Камалії, який лише нещодавно вийшов з коми.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв 8 октября 2024

Які автомобілі підпадуть під заборону: нові вимоги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше