Мадонна відсвяткує 66-річчя з новим бойфрендом - футболістом Акімом Моррісом, молодшим за співачку на 38 років

16 августа 2024

Всесвітньо відому співачку Мадонну "застукали" папараці, коли вона трималася за руки зі своїм новим бойфрендом – 28-річним Акімом Моррісом. Пару помітили у Портофіно, Італія, де знаменитість, ймовірно, відсвяткує свій 66-й день народження вже 16 серпня.

Хлопець поп-зірки був одягнений у коричневу сорочку з коміром, чорно-білі шорти та кросівки. Крім того, футболіст ямайського походження ховав очі за невеличкими окулярами. Раніше Мадонна вже викликала чутки про стосунки з юним спортсменом, пише People. Що відомо про нового обранця виконавиці – читайте далі.

Він уродженець Ямайки, але зараз живе в Нью-Йорку

Акім Морріс народився на Ямайці 2 травня 1996 року. Зараз він живе в Нью-Йорку. Згідно з його LinkedIn, юнак навчався в Університеті Стоуні Брук та отримав ступінь бакалавра з політології і державного управління.

Морріс ділиться панорамними фото міста у своєму Instagram, публікуючи знімки Манхеттена та Брукліна. Схоже, він захоплюється модою, оскільки також публікує фрагменти з фотосесій, на яких демонструє свій стиль.

У минулому він був футболістом

Морріс – колишній футболіст, який грав за збірну коледжа з 2014 по 2017 рік. Згідно з ESPN, він деякий час був нападником футбольного клубу "Ойстер Бей Юнайтед".

Він брав участь у зйомках Мадонни дла обкладинки журналу Paper

За чутками, Мадонна та Морріс познайомилися, коли зірка позувала для обкладинки журналу Paper Magazine у ​​серпні 2022 року. Історія під заголовком "Мадонна – найшаленіша фаворитка вечірки" була поєднана з фотосесією, знятою із гарячими новими молодими артистами на сцені. Морріс був одним із них.

Вони зустріли День незалежності США разом

Морріс провів четверте липня з Мадонною у Нью-Йорку. На відео, опублікованих у TikTok, видно, як пара розважається на балконі закладу, а сама співачка поділилася фотографіями з ночі. "З 4 липня! Рік тому я повернулася додому з лікарні після хвороби, яка загрожувала життю, я ледве могла стояти на задньому дворі, тримаючи в руках один бенгальський вогонь. Я одужала і провела дивовижний рік. Дякую, Боже. Життя прекрасне", – підписала Мадонна свій пост, на якому вони з Моррісом дивляться на феєрверк.

Раніше OBOZ.UA писав про те, який вигляд має дружина австрійського мільярдера Ріхарда Лугнера, що помер через 2 місяці після їхнього весілля.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше