Макаревичу загрожує арешт у Росії після фейкової розмови із Зеленським

15 мая 2024

Лідер російського гурту "Машина времени" Андрій Макаревич, який з 2014 року виступає проти путінського режиму, знову обурив росіян. Цього разу він випадково розкрив їм свої наміри виступити в Києві після перемоги України у війні, за що тепер може бути заарештований у РФ щонайменше на два роки.

Як пишуть росЗМІ, через фейкову розмову з президентом України Володимиром Зеленським, імʼям якого представилися пранкери-пародисти, зірку перевірять на "екстремізм".

Російські блогери вже не раз телефонували медійникам, представляючись Володимиром Зеленським та ставлячи підступні запитання. Цього разу на гачок потрапив Андрій Макаревич.

Як пишуть пропагандисти, у розмові він зізнався, що "рахує дні" до перемоги України, може допомогти ЗСУ та хоче приїхати в Україну після поразки РФ. Росіяни, які і раніше знали про позицію артиста, знову почали вимагати його покарання.

"Кримінальна справа та два роки позбавлення волі загрожує співаку, засновнику музичного гурту "Машина времени" Андрію Макаревичу за порушення правил діяльності іноземного агента", – оголосили ЗМІ з посиланнями на джерела в поліції.

Справі дали хід після вищезгаданої фейкової розмови із Зеленським. Як заявили в правоохоронних органах РФ, щодо Макаревича також планується перевірка на екстремізм.

Примітно, що в Росії музикант давно не живе. Він емігрував до Ізраїлю та часто подорожує, але в РФ, де був визнаний "іноагентом", не повертається, хоча свої пости маркує принизливим написом.

Раніше OBOZ.UA писав, що Макаревич потролив росіян фото із "загниваючої Європи". Під фотографіями він залишив іронічний підпис про країну, на яку "страшно дивитися".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що корисно знати про кіберспорт? 27 июля 2024

На сьогоднішній день кіберспорт набирає все більшої популярності, залучаючи до своїх лав все нових учасників і це не випадково

Літаки НАТО проводять розвідку на кримському напрямку - соцмережі 27 июля 2024

У ворожих інформаційних каналах почалася хвиля занепокоєння через літаки НАТО біля узбережжя Румунії.

Режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни 26 июля 2024

"Путіну потрібна вся Україна": режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни Чоловік вважає, що російська армія не зупиниться на досягнутому

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Кардинал 4.9
Кардинал

Отзывов: 2

Иванов Стас  
Иванов Стас

Отзывов: 1

Apsen Diamond 4.4
Apsen Diamond

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше