Макс Барських презентував новий англомовний трек Silence

8 августа 2020

Макс Барських представив новий англомовний EDM-сингл Silence. Світова прем’єра треку виходить на звукозаписуючому лейблі Sony Music Entertainment. Це перший англомовний реліз музиканта через 8 років після виходу альбому Z.Dance, презентованого у 2012 році.

Silence — експериментальна робота музиканта, виконана в стилі summer house. Трек був обраний офіційним саундтреком secret party, що проводяться агентством Pink Kiss по всьому світу, об’єднуючи в творчій колаборації найкращих фотографів, моделей, режисерів і інфлюенсерів.

«Я дуже люблю розслаблену атмосферу літніх днів і всього, що з цим пов’язано. Яхтинг, швидка їзда в кабріолеті, галасливі компанії з друзями просто неба, розкуті танці під хороший біт. Silence — це музика для настрою, музика про веселощі», — коментує артист.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як максимально використовувати потенціал Mitsubishi Outlander IV? 15 апреля 2024

Mitsubishi Outlander 4 — сучасний і популярний кросовер, який почав випускатися у 2021 році. Це комфортний та динамічний автомобіль, ідеальний варіант для сімейних людей, які бажають отримати безпечний і практичний автомобіль

Камінська перелічила всі пластичні операції, які зробила в Єревані 14 апреля 2024

Співачка Слава Камінська розповіла підписникам про пластичні операції, які нещодавно перенесла, а також вперше зізналася, що переїхала жити на Тенерифе зі своїм коханим.

Пять надежных способов пополнить покер-рум 8 апреля 2024

Для крупных выигрышей в покер необходимо использовать безотказные в работе инструменты, в том числе и финансовые. Поэтому сервисы для ввода депозитов нужно выбирать по их характеристикам и эффективной работе с игровой индустрией

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталя  
Віталя

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше