Кличко розповів, якою буде головна ялинка Києва

1 декабря 2022

В цьому році ялинка в центрі Києва буде втричі меншу, ніж рік тому. Її прикрашатимуть енергозберігаючі гірлянди, а також вона поруч матиме точки для підзарядки телефонів

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко, передає Телеканал Київ. За його словами, масових заходів на новорічні свята в місті проводити не будуть.

"Бізнес звернувся до нас з пропозицією за свої кошти встановити маленькі ялинки. Минулого року ялинка була 31 метр, зараз втричі менша – 12 метрів. З енергозберігаючими гірляндами. Меценати готові надати генератор для підсвічення ялинки. Біля цього генератора ми можемо встановити точки зарядки для телефонів. Цей генератор бізнес обіцяє після свят передати нашим військовим", – розповів Кличко.

Мер уточнив, що ялинку прикрашатимуть 1000 кульок синього та жовтого кольору, а на її верхівці встановлять герб України.

"Без використання бюджетних коштів, прикраси і оформлення будуть відбуватися за кошти відповідального бізнесу", - резюмував Кличко.

Нагадаємо, раніше на сайті Київської міської ради з'явився електронний документ з пропозицією не встановлювати головну новорічну ялинку в столиці, який менш ніж за добу набрав необхідну кількість голосів. Варто зазначити, що пізніше на сайті Київради з'явилася петиція із закликом встановити у столиці головну новорічну ялинку. У ній попросили владу міста не дати Росії жодного шансу вкрасти в українців Різдво та Новий рік.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві встановлять кілька новорічних ялинок, зокрема, на Софійській площі. Проте масових заходів та концертних програм цього року проводити не будуть.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розказав про причину розриву Круза з росіянкою 29 марта 2024

Американський актор Том Круз, який на початку 2024-го опинився на перших шпальтах багатьох ЗМІ через свій короткотривалий, але "бурхливий роман" з росіянкою Ельсіною Хайровою, виявляється не дуже зрадів такій пильній увазі до своєї персони.

"Вітаємо в вертикальному світі": Тарабарова показала перші кроки 11-місячної доньки (фото) 29 марта 2024

Співачка Світлана Тарабарова оголосила про радісну для її сім'ї подію: її молодша донька Поліна навчилася ходити.

Казино VBet: море бонусів та 50 грн за реєстрацію! 28 марта 2024

Країна розваг безмежна, наче Всесвіт. Її наповнюють різні об’єкти, серед яких знаходяться справжні діаманти, чиє сяйво зігріває душі та викликає бажання триматися до них поближче

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше