Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу

26 июля 2024

Маленька українка у Сан-Дієго, США, на знак підтримки своєї Батьківщини заспівала всесвітньовідомий хіт гурту The Cranberries – Zombie, який вважають одним з найважчих для відтворення. Дитина виступала під час мітингу благодійної організації Shield Of Freedom, про що свідчать плакати із надписом Russia is a terrorist state та qr-кодом на збір.

Зокрема, другу частину пісні вона виконала українською мовою. Відео з виступом опублікував професійний американський автогонщик, уродженець України Ігор Сушко у соцмережі X.

"Українка виконує пісню Zombie гурту The Cranberries англійською та українською мовами", – пояснив він своїй закордонній аудиторії.

Дівчинка була одягнена у жовто-блакитну сукню із сердечками. Її волосся зібрали у два хвостики, на яких красувалися жовто-блакитні бантики.

"Чергове тіло впало і стало бездиханним, але Instagram мовчить, і ти будь бездоганним. Це не тут – це десь там бомблять інші міста. Але ціль, їхня ціль – твій мозок. Бомбами, ботами, танками, танками вбити правду ніхто не в змозі", – переспівала дитина українською другий куплет.

Наприкінці виступу дівчинка викрикнула "Слава Україні!", на що їй відповіли мітингувальники: "Героям слава!"

У коментарях інтернет-користувачі висловили їй підтримку, а дехто звернув увагу на те, що пісня була обрана неспроста. Zombie присвячена затяжному збройному конфлікту між Англією та Ірландією. Під час теракту, який стався в 1993 році в англійському місті Ворінгтоні, загинуло двоє дітей, про яких йде мова в самій пісні. Саме тому події треку можна спроєктувати на жахіття, які тепер чинить РФ.

  • "The Cranberries схвалили б".
  • "Це було чудово! Слава Україні".
  • "Я – старий закоренілий музикант, і тепер я плачу".
  • "Боже... це не просто пісня, а її реальність".
  • "Це розбиває моє серце... Все, через що ви всі проходите... Звичайно, я з вами всіма".
  • "Долорес О'Ріордан [авторка пісні] усміхається цій чарівній дитині".
  • "Ця пісня така доречна, і мені стає боляче на серці, коли я чую, як її співає маленька дитина".

Організації Shield Of Freedom повідомила, що ціллю мітингу було привернути увагу суспільства до дітей в Україні, які щодня потерпають від російських ракет та бомб. Саме тому там виступали діти.

"Акція в Сан-Дієго на підтримку українських дітей. Допоможіть Україні перемогти у цій війні, щоб повернути нормальне дитинство цим дітям", – йдеться в повідомленні в Instagram.

Разом з українкою також виступала, схоже, маленька американка, яка заспівала гімн США.

Раніше OBOZ.UA писав, що Facebook активно шириться фейк про "україночку, яка підкорила сцену своїм незвичним співом" в синьо-жовтих одностроях. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото 7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

Літо 2024 року стало найспекотнішим в історії 7 сентября 2024

Літо цього року стало найспекотнішим у світі за всю історію спостережень, а тенденція до глобального потепління продовжує посилюватися.

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась 7 сентября 2024

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась. Усі подробиці і фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше