Малюків-засновників Києва одягли в "знакове" вбрання до Дня Незалежності України

25 августа 2024

Скульптури на Поштовій площі Києва, присвячені маленьким засновникам української столиці – Кию, Щеку, Хориву та їхній сестрі Либідь – переодягли до Дня Незалежності. Малюків нарядили у кольори українського прапора та військову форму.

Також скульптури прикрасили традиційними українськими вишиванками. Про це у Facebook розповів автор пам'ятника Володимир Журавель.

Він зазначив, що перевдягання малюків-засновників Києва до свят уже стало традицією. Також висловив подяку всім воїнам, хто захищає Україну від російської агресії.

"Друзі, з днем Незалежності України! Традиційно переодягли малюків до свята!Дякуємо всім хто захищає і допомагає Україні!Всім хто наближає перемогу добра над злом! Всім хто несе світло! Слава Україні! Героям слава", – написав Журавель.





Нагадаємо, президент Володимир Зеленський привітав громадян із Днем Незалежності України. Він наголосив, що наша держава – земля, дана Богом, яку нікому неможливо віддати.

24 серпня 2024 року Україна святкує вже 33 роки своєї незалежності. Кожен із них став важливим етапом у становленні української державності, політичної та суспільної ідентичності. Чим запам'ятався цей період, читайте в матеріалі OBOZ.UA.

Як повідомляв OBOZ.UA, президент США Джо Байден привітав Україну з Днем Незалежності. Американський лідер запевнив, що наша країна є і залишиться вільною, а також висловив гордість, що Штати всіляко підтримують Україну в боротьбі проти агресора.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі обговорюють нову бороду принца Вільяма. Фото 14 сентября 2024

Принц Вельський Вільям віднедавна бородань

Тест на психічне здоров'я та ступінь втоми "Обертовий змій": перевірте свій стан 14 сентября 2024

Наскільки ви втомилися: пройдіть тест, щоб визначити

Збив дитину на пішохідному переході: у Києві судитимуть водія BMW 14 сентября 2024

Збив дитину на пішохідному переході: у Києві судитимуть водія BMW. Фото Обвинувачуваному загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше