Мама Кузьми Скрябіна назвала нову версію вбивства легендарного співака

3 февраля 2023

Мама відомого українського співака Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув 2 лютого 2015 року під Кривим Рогом, Ольга Кузьменко переконана, що її сина вбили. Вона розповіла про розмову з військовослужбовицею підрозділу ЗСУ, який керує дронами.

Бійці, які спеціалізуються на керуванні безпілотниками, нібито зробили власне розслідування та визначили, що авто виконавця вийшло з ладу невипадково. Цією версією Ольга Кузьменко поділилася в інтервʼю Олексію Суханову на YouTube (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Мама легендарного артиста пригадала, що після смерті сина до неї додому прийшла жінка в камуфляжній формі на імʼя Ірина і розповіла про версію її побратимів.

"Вона з тієї роти, яка керує безпілотниками. Їхні офіцери, там же IT-спеціалісти, намалювали таку схему. Вона мені показала свою руку, як тепер памʼятаю. Таку присоску приклеюють туди, куди потрібно. І тоді центр управління безпілотниками вимикає електричний пристрій. А Toyota Sequoia була повністю на електроніці", – пояснила Ольга Кузьменко.

Вона додала, що авто співака "просто вимкнули", через що на повороті заблокувався руль і перестали працювати гальма. За словами військовослужбовиці, пристрій могли прикріпити на машину під час концерту Скрябіна.

Мама загиблого виконавця припустила, що недоброзичливці слідкували за маршрутом зірки та обрали момент, коли він міг зіткнутися з іншим авто. У версію з нещасним випадком Ольга Кузьменко не вірить.

"Ніхто в це не вірив. Хто не приходив до нас, розповідали, що так не могло бути. Не можуть мільйони людей помилятися. Хто винен? Хтось винен. Так просто не буває", – закінчила співрозмовниця Суханова.

Нагадаємо,мама Кузьми Скрябіна також назвала причетних до загибелі синаі розповіла, що в авто співака кілька разів відкручували колеса.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у мережі виплили слова Кузьми Скрябіна 10-річної давності про секрет щасливих стосунків між чоловіком і жінкою. Він тоді озвучив правило, якого дотримувався в своєму шлюбі.

Читайте також15 мудрих цитат Кузьми Скрябіна, які завжди будуть актуальними.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Девід Бекхем показав унікальні кадри з життя дружини, якій виповнилося 50 років 18 апреля 2024

Сміх крізь сльози. Девід Бекхем показав унікальні кадри з життя дружини, якій виповнилося 50 років, згадав і про Rolls Royce Футболіст спонукав кохану озирнутися назад та пригадати усе, чого вона досягла в житті

Візажист Ірини Білик і Злати Огнєвіч вразив мережу перевтіленням у жінку 18 апреля 2024

"Шкода, що такої красуні не існує". Візажист Ірини Білик і Злати Огнєвіч вразив мережу перевтіленням у жінку Користувачі були захоплені образом

Девід Бекхем із синами зворушливо привітав Вікторію з 50-річчям. Відео 18 апреля 2024

17-го квітня британська дизайнерка Вікторія Бекхем святкує 50-річчя. Із нагоди цього її велика й дружня родина заходилася вітати її у соцмережах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше