Мар'яна Головко та Макс Смоголь презентували спільний музичний проєкт "Das Wortspiel"

10 марта 2023

Співачка, солістка формації NOVA OPERA Марʼяна Головко та мультиінструменталіст Макс Смоголь давно відомі у професійній музичній спільноті і вже співпрацювали у різних музичних проєктах, зокрема продакшн-студії Baker Street Sound. Але події 2022 року обʼєднали музикантів у нових обставинах та стали підґрунтям для створення творчого дуету, який вони назвали "Das Wortspiel" що у перекладі з німецької означає "гра слів".

Першим синглом альбому "CHAPTER I" творчого дуету Мар'яни Головко та Макса Смоголя став трек "Livoberezhna".

Це тонка і пронизлива робота, знята в Києві навесні 2022 року, є справжнім освідченням у коханні столиці та втілює щемке передчуття весни, що ось-ось розквітне.

"Livoberezhna" народилася з вірша Мар'яни про Київ, який співачка написала у Німеччині навесні 2022 року. Відео було знято у травні 2022 року режисеркою Яною Антонець, коли в Києві панувала атмосфера початку війни. Але весна все одно відчувається, навіть у кадрах із заржавілими "їжаками" та мішками із піском. Останні кадри дознімали в Берліні.

"Livoberezhna — це дуже особисте для мене. Адже я народилася на лівому березі Дніпра, у Києві, і саме через війну була вимушена поїхати з міста, яке люблю всім серцем. Але для мене це виявилася поїздка не "від", а "до": до нових можливостей говорити про українську культуру світові", — коментує премʼєру Мар'яна Головко.

"Музика до пісні Livoberezhna насправді вже існувала в моїй голові давно, — додає Макс Смоголь. — Цю гітарну тему я придумав декілька років, але ідея перетворити її на пісню прийшла на репетиції, коли Мар’яна почала читати свій новий вірш. Процес надихнув мене на власну лірику, яка наче завершувала думки Марʼяни. Ця пісня про те, що наше життя вже не буде таким, як раніше…".

Незабаром Марʼяна Головко та Макс Смоголь представлять слухачам перший спільний альбом "CHAPTER I".

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі пояснили, що таке апендицит, як він проявляється і коли треба йти до лікаря 5 октября 2024

Що таке апендицит, як його діагностують та лікують

Вибито лобове скло, а тварина загинула: на Київщині легковик збив на смерть лося 5 октября 2024

Вибито лобове скло, а тварина загинула: на Київщині легковик збив на смерть лося. Подробиці і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Стали відомі німецькі авто, від яких самі німці радять триматися подалі 5 октября 2024

Стали відомі німецькі авто, від яких самі німці радять триматися подалі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше