Як Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Аліна Байкова провели карантин вихідного дня

24 ноября 2020

Для NK вихідні не стали приводом увесь день ніжитися в теплій постелі. Ранкові тренування на свіжому повітрі — за розкладом.

Маша Єфросиніна та Соня Плакидюк гостювали в Олі Полякової. Дівчата весело провели час і зуміли заквасити цілих 100 кілограмів капусти просто в прямому ефірі. А завершили продуктивний день смачною вечерею та келихом ігристого.

Єлизавета Скічко-Юрушева теж знайшла позитивну сторону карантину вихідного дня. Смачна їжа, гаряче какао, прогулянка з коханим — і чудовий вікенд гарантовано.

«Карантин вихідного дня взагалі не перешкода, аби смачно поїсти. Біжу додому прямо на диван — так давно мріяла про такі банальні вихідні перед телевізором. А потім ще хочу вийти прогулятися з Сашею і випити гаряче какао. Звучить просто і банально, але для мене це такі невеличкі радощі, від яких я отримую море задоволення!», — зізналася дівчина.

Подружжя Бабкіних присвятило свої вихідні прогулянкам по засніженому Харкову, після яких удома куштували млинці та пили гарячий чай. А ще Сергій зрозумів, що почувається надзвичайно щасливим і безмежно радий, що все склалося саме так:

«Мені подобається, як закінчується цей рік! Мені подобається вранці дихати морозним повітрям! Мені подобається засніженість вулиць. Подобається, що в цьому році ми багато були вдома і не упускали важливі моменти, пов’язані з нашими дітьми!

Подобається, що цей рік відкрив у мені легкість дивитися на складні ситуації під іншим кутом, зміщуючи акценти».

Аліна Байкова насолоджувалася теплом, приймаючи сонячні ванни в Маямі. Модель влаштувала собі відпустку наодинці, адже витрачає багато енергії під час спілкування з людьми. Красуня зізналася, що для перезавантаження їй потрібно побути на самоті.

Лєра Бородіна тестувала нову фотокамеру. У таку похмуру погоду їй вдалося впіймати сонячне світло й влаштувати фотосесію для своїх доньок.

Катерина Кухар зворушливо привітала свою доньку з днем народження:

«Моя маленька лялечка! Моя улюблена Червоненька квіточка! Нехай тебе вічно кружляє любов! Нехай усі твої мрії збуваються, а їхній потік ніколи не зупиняється! Лети по цьому життю, як ракета, стрімко, яскраво і завжди тільки вгору! Нехай усі зірки запалюються на твоєму шляху!»

У Наталії Гоцій була фотосесія в новому образі. «Наступна зупинка — каре. Що скажете?» — запитала модель у підписників.

Юлія Пеліпас та Дмитро Дубілет попрощалися з усіма негараздами і готові розпочати робочий тиждень з новими силами:

«Корона минула. Гіпс зняли. Тепер заживемо!»

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса 19 апреля 2024

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса

Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel 19 апреля 2024

Американська акторка Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel.

У Києві затримали хулігана, який кидався ножами в лікарів 19 апреля 2024

Кидався ножами в лікарів, які намагались допомогти жінці, що випала з вікна: у Києві затримали хулігана. Фото Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше