Маша Распутіна запропонувала "розстрілювати та страчувати" усіх, хто виступає проти війни в Україні

7 марта 2023

Відома російська співачка Маша Распутіна, яка активно підтримує путінський режим, а отже і агресію проти України, вигадала, як "карати" тих, хто виступає проти війни в нашій країні. На думку путіністки, таких людей треба вбивати.

Причому, як можна зрозуміти зі слів Распутіної, позбавляти життя потрібно не тільки "непатріотичних" росіян, а й громадян інших країн, які вважають убивчу війну несправедливою та безчесною, а саму Росію визнають державою-терористкою. Абсурдну заяву виконавиця зробила на одному із пропагандистських телеканалів РФ (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Усіх зрадників, усіх негідників, усіх чужинців, які окупували нашу країну, тих, що зрадили за гроші, – на шибеницю, всіх розстріляти і на шибеницю. Це моя заява", – видала артистка.

Хто "окупував" Росію, за словами Распутіної, незрозуміло.

Втім, низка пропагандистських джерел вказує, що свій короткий спіч прихильниця геноциду українського народу присвятила колегам-опозиціонерам. Зокрема, Борису Гребенщикову, Андрію Макаревичу, Максиму Галкіну та іншим.

Раніше OBOZREVATEL розповідав про російських зірок, які виступили проти війни в Україні. Ці артисти емігрували з Росії, після чого деякі з них почали влаштовувати благодійні концерти, збираючи гроші на допомогу українцям.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше