Маск може отримати посаду в Білому домі в разі перемоги Трампа

13 августа 2024

Американський мільярдер Ілон Маск може бути залучений до роботи в адміністрації Дональда Трампа, в разі його перемоги на виборах президента США у листопаді. Про це йшлося під час інтерв'ю Трампа у Маска на платформі Х.
 
Під час розмови Маск запропонував свою кандидатуру на один із постів в адміністрації, якщо Трамп повернеться до Білого дому. За словами бізнесмена, він може допомогти "стримувати державні витрати".
 
"Я думаю, було б чудово просто мати державну комісію з ефективності, яка розглядала б ці речі і просто гарантувала, що гроші платників податків, важко зароблені гроші платників податків, витрачаються належним чином. Я був би радий допомогти в такому дорученні", - заявив Маск.
 

Трамп відповів, що йому було б "приємно", якби мільярдер був у його команді та наголосив, що Маск є "чудовим економістом", говорячи про дії щодо скорочення витрат, які він проводив у своїх компаніях. 

Нагадаємо, у ніч проти 13 серпня Трамп дав інтервʼю Маску. Вони обговорили нелегальну еміграцію, замах на експрезидента, передвиборчу кампанію. Також згадували й Україну.

Раніше Трамп заявив про намір зв'язатись з лідерами України та Росії у разі своєї перемоги на виборах. Метою таких дій він називає прагнення "добитися переговорів про мир".

Трамп про Путіна: Сказав би йому ніколи не лізти в Україну

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Актор Володимир Ніколаєнко – про роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві 30 сентября 2024

"Ось вам ще одна повістка". Актор Володимир Ніколаєнко – про призов до лав ЗСУ, роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві Відомий артист дав інтерв’ю OBOZ.UA

Осадча привітала первістка з 22-річчям та показала рідкісні фото з ним 30 сентября 2024

41-річна телеведуча Катерина Осадча ніжно привітала свого старшого сина Іллю з 22-річчям та показала спільні рідкісні фото.

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше