Гайтана відповіла на критику через допис російською

25 июня 2024

Співачка Гайтана, яка після початку повномасштабної війни перейшла у своєму Instagram на українську мову, несподівано опублікувала пост, написаний російською.

"Ціную життя і ще більше люблю рідних. Я придбала першу квітку за два з половиною роки... Це повертає мені відчуття домівки. А що вам повертає відчуття домівки?", - поцікавилася співачка.

Скріншот із Instagram Гайтани

Допис мовою країни-агресорки від 45-річної артистки прикро вразив багатьох її підписників, які висловилися відповідно у коментарях.

Гайтана відповіла на численні запитання про те, чому повернулася до російської.

"Тому що у мене багато рідних та близьких людей, які спілкуються зі мною різними мовами: українською, російською, німецькою, англійською, французькою... Я люблю, поважаю і обираю людей для себе тільки завдяки їх вчинкам", - зазначила вона.

Деякі коментатори стали на бік Гайтани, але більшість закликала зірку все ж не вживати російську

"Ми не зможемо побудувати безпечний світ, якщо не розкажемо всієї історії. Людей в моїй родині вбивали ті, хто розмовляв різними мовами. В Україні прадіда вбили ті, хто говорив німецькою. В Сербії моїх рідних вбили ті, хто розмовляв англійською. В Конго моїх рідних вбивали ті, хто говорив французькою. В Україні зараз ворог спілкується російською. Майже всі мови світу мають скелети у шафі… Але кожну мить у всьому світі люди продовжують захищати та допомагати розмовляючи усіма мовами. Мене та мою дитину врятувала жінка, яка розмовляє російською, та продовжує допомагати українцям. У її серці величезна й щира любов", - відповіла виконавиця одному з коментаторів.

Наступний пост Гайтана написала українською.

"Друзі. Будь ласка, не сваріться. Нехай мова любові яка йде від наших сердець, допомогає, рятує та об'єднує нас. Люблю вас, мої темпераментні", - запевнила вона.

Гайтана закликає не сваритися

Нагадаємо, співачка Анастасія Приходько нещодавно висловилася щодо своїх російськомовних шанувальників, закликавши не цькувати, а підтримувати тих, хто поки не зміг перейти на українську. Співачка Світлана Лобода свого часу пояснювала, чому продовжить співати і російською, і українською.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше