Майкл Джексон помер 15 років тому: чому психологи вважають, що він мав синдром Пітера Пена, та які трагедії спіткали поп-короля

26 июня 2024

Рівно 15 років тому, 25 червня 2009 року, в результаті передозування снодійним помер легендарний співак і талановитий танцівник Майкл Джексон. Вранці лікар Конрад Мюррей зробив йому ін'єкцію і відійшов на дві години, а коли повернувся, побачив свого пацієнта без ознак життя. Музична індустрія втратила культового артиста, життя якого було тернистим і часто випробовувало зірку.

Смерть співака – а, точніше сказати, його вбивство – стало трагедією для всього світу. У цей день OBOZ.UA вирішив згадати, яким насиченим було життя зірки та що йому довелося пережити.

Хімічна кастрація

Лікар поп-короля, який відбув дворічний термін увʼязнення за ненавмисне вбивство зірки, розкрив світу, що в 12 років батько артиста зробив жахливу річ – примусив дитину до хімічної кастрації, щоб уникнути ламання голосу.

"Я сподіваюся, Джо Джексон спокутує свої гріхи в пеклі", – писав медик. Примітно, що маленького Майкла обманювали, запевняючи, що уколи йому робили від захворювання шкіри.

"Неверленд"

Хоч дитинство в зірки було складним, дорослий співак сповна компенсував відсутність відпочинку та нормального дозвілля. Він придбав величезний маєток із вражаючою територією та назвав його на честь країни, де проживав улюблений герой власника – Пітер Пен.

На території артист збудував парк розваг, відкрив приватний зоопарк і театр. Там же розташовувалася резиденція співака. За можливість провести в "Неверленді" весілля, актриса Елізабет Тейлор подарувала другу слона.

Зміна кольору шкіри

Починаючи з середини 1980-х зовнішність Майкла Джексона почала різко змінюватися, і ніхто довго не міг збагнути, чому смуглявий виконавець став блідим, його риси обличчя змінилися, а вага стрімко знижувалася.

Згодом артист пояснив, що страждає через хвороби вітіліго та системний червоний вовчак, які були діагностовані у Джексона в 1986 році. Рятуючи свою зовнішність, поп-король висвітлював шкіру та користувався косметикою. 

Бабблс

Любов зірки до тварин не знала меж. Його улюбленцем був шимпанзе Бабблс, якого співак брав із собою на гастролі, червоні доріжки та трапези.

Синдром Пітера Пена

Вважається, що окрім фізичних проблем, співак мав чимало психологічних захворювань. Аналізуючи його небажання дорослішати, інфантильну поведінку, любов до мультперсонажів та гіперфіксації на супергероях, психологи припускали, що Джексон мав синдром Пітера Пена.

"Навіть вдома мені самотньо. Я сиджу в своїй кімнаті й іноді плачу. Дуже важко завести друзів, і є речі, про які не можна говорити з батьками чи родиною. Іноді я гуляю по району вночі, просто сподіваючись знайти когось, з ким можна поговорити. Але в підсумку я просто повертаюся додому", – розповідав співак.

Його деспотичний батько та відсутність друзів зрештою призвели до того, що Майкл Джексон не зміг ментально подорослішати.

Раніше OBOZ.UA писав, де зараз та який вигляд має Тарас Чубай із гурту "Плач Єремії". 21 червня автору хіта "Вона" виповнилося 54 роки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Солодощі, риба та хліб: які ще продукти треба їсти, щоб мати міцне здоров’я й довго жити 28 сентября 2024

Медики розробили план здорового харчування для тих, хто збираються прожити довге й активне життя.

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше