Майкл Дуглас звернувся до Зеленських після візиту до Києва та розповів, що його вразило найбільше

21 сентября 2024

Після візиту до Києва американський актор Майкл Дуглас записав коротке відеозвернення, у якому подякував президенту України Володимиру Зеленському та першій леді Олені Зеленській за гостинність і можливість стати учасником офіційних заходів. Зірка фільму "Основний інстинкт" висловив щире захоплення нашою столицею та зауважив: найбільше враження на нього справили люди.

Своїми думками актор поділився на офіційній сторінці в Instagram. Артист зізнався, що уявляв собі найбільше місто України зовсім інакше.

"Щойно я зі своїм сином Діланом повернулися з Києва. Як ви знаєте, Україна перебуває у жахливій війні з Росією, тому зараз трохи складно дістатися до її столиці. Але те, куди ми приїхали, виявилося справді чарівним містом. Не таким, як я очікував. Я мав уявлення про столицю як про Східну Німеччину до падіння стіни, але те, що я побачив, було фантастичним мегаполісом. Чудова архітектура, суміш радянського стилю і більш ранніх періодів історії. Казкова культура, чудові ресторани та вражаюча енергетика", – розповів актор.

Майкл Дуглас поділився, що на власні очі зміг побачити наслідки терористичних дій країни-агресора. Він згадав зруйновану унаслідок російської атаки дитячу лікарню "Охматдит", зауваживши: очевидно, це не випадково.

За словами знаменитості, найбільше враження під час подорожі на нього справили українці.

"Неймовірний дух людей. Коли думаєш про події в Україні, починаючи від сталінського режиму і закінчуючи Другою світовою війною. Необхідність більше ніж 30 років боротися за свободу вказує, що ця надзвичайна країна – нагадування кожному з нас про важливість свободи, демократії і про те, як для цього потрібно працювати", – закцентував увагу зірка.

Окрім цього Майкл Дуглас висловив подяку подружжю Зеленських за гостинний прийом. 

"Я хочу особисто і публічно подякувати пані Зеленській за те, що запросила мене на конференцію, присвячену дітям. І, звісно, президенту Володимиру Зеленському. Дякую Ви правильна людина в правильний час", – сказав артист.

Раніше OBOZ.UA писав, що найбільше вразило Майкла Дугласа в Україні. 

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Брежнєва презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини" 21 сентября 2024

Співачка Віра Брежнєва, яка віднедавна вирішила називатися просто VIRA, презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини".

Експерт пояснив, чому запах бензину в салоні може бути небезпечним 21 сентября 2024

Експерт пояснив, чому запах бензину в салоні може бути небезпечним

Поліція затримала двох зловмисників, які побили та пограбували на Печерську в Києві двох підлітків 21 сентября 2024

Побили та пограбували двох підлітків на Печерську в Києві: поліція затримала двох зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше